jobbat

I dag har jag jobbat 16-22 när jag kom hem var här fullt med folk.
Vi tycker att vi lever med en familj när vi är med Jessika och Martin.Deras dotter J hade fest och Anders och de har grillat med vår familj.

En jobbar kompis till Anders kom hit med sin sambo och vi snacka om livet i allmänhet.

I dag har stora A klippt gräset och grannen Linus kom in och sa- Mia nu måste jag ta kort för vi är rädda att det är första och sista gången.

Mellan A var fotograf på festen och ramla och slog i huvudet så nu sitter jag och kollar henne.Hon tyckte att det var en trevlig fest men hade tänkt sig sova hos J men får sova hos mig.

kalas

Lilla A fyllde 8 i dec och skulle ha kalas med kompis. Han blev sjuk och först nu har vi haft kalas. 13 pojkar- det var kul men höga ljud.

De spelade fotboll och basket vi lekte inte röra golv.

Vi grillade korv och sen blev det godis påse.

När vi kom hem var jag helt slut i huvudet och vi ringde grannen som kom in.'

Vi tog ett glas vin och bara slappa och snacka . När de gick hem ringde en annan granne och ville att vi skulle komma svärmor åker till turkiet på söndag.

Vi prata och skratta - lova att komma om 2 år då vi hunnit spara pengar.

Mellan har lagat middag idag gjort tacos med sin vän Erika - bra jobbat

cup

I morse var det bara till att gå upp tidigt. Lilla hade cup.Stora sov kvar och mellan sov hos kompis. Anders grillade ca 250 hamburgare och jag sålde. Det var kul-

Lilla vann 2 och förlorade 1 match men han kämpade bra. När vi väl kom hem var det bara att tvätta en maskin, duscha och sen ryggläge. När Göran och Sara kommer ska vi beställa kinamat.

Har fått svar från röntgen-ingen cancer- underbart. Men jag har förslitning på någon kota och det värsta av allt han skriver att lite är pga ålder hallå jag fyller 45. Mamma fyller 76 och är pigg och rask.

fotbollsfamilj

Sist jag skrev hade lilla match.De vann med 7-2 lilla gjorde 4 mål.Sen hade de en match till-låg under med 4-1 då blev lilla arg och det blev 4-3 till det andra laget. Ett av dessa mål gjorde lilla.

I går jobbade jag 10-22 och började 08 i morse- jag bara kände att jag orkar inte åka hem. Jag lånade syrrans lägenhet hon jobbade natt.


En sak kan jag lova- nästa gång jag blir arg på min älskade man ska jag bita i hop-ALDRIG bo i lägenhet.

Jag hinner inte parkera förrän en tant kommer fram- vem är du ? här får du inte stå-jag förklarar att det är min systerdotters parkering då säger hon ok.

kl 03 kommer tidningen , han klampar i trappan och smäller igen dörren. KL 6 ringer grannens väckarklocka I 20 min jag hör när han kissar och spolar.

Nej då står jag hellre ut med Anders snarkningar för honom kan jag slå till.

I morgon är vi alla lediga och på kvällen ska vi fira Johanna 13 och Emelie 20 innan dess ska vi träffa mamma och pappa.

På lördag kommer Göran och Sara -trevligt det var länge sen vi sågs

helg

I dag har jag jobbat och det var jätte trevligt.Eftersom jag har stukat foten känner jag mig väldigt handikappad men med goa elever och goa kolleger går det bra.

I veckan fick lilla A en crosscykel som han tjatat om i ett år. Vi kände att det räckte med en datanörd i familjen och lilla älskar att vara ute. Nu cyklar han varje dag och sedan ställer han cykel i garaget.

Stora har börjat spela fotboll igen- jättekul

Mellan varit på väla med kompisar och shoppat.Kul att ge henne pengar hon kräver inte mycket men blir så tacksam när hon får.

I morgon har lilla match hoppas det går bra.


RSS 2.0