Utkast: i går ...

i går var vi på julbord med Anders jobb och vi hade en toppen kväll.Skönt att umgås med mysiga människor, få skratta och lägga bort allt jobbigt för en kväll.

Utkast: I dag ...

I dag har mamma varit här och vi har städat barnens rum och allrummet.Har redan satt upp alla stjärnor och ljusstakar. Har aldrig gjort det innan fredag men eftersom jag var så trött i går så vet jag inte om det blir fler trötta dagar. Får passa på när man orkar.
I går tände jag ljus och lyssnade på Nannes skiva som jag fått av min a vänner j och M

Utkast: Så många ...

Så många tankar som far genom en när man får ett sådant här besked.Vad händer med mina barn om jag dör , kommer min man träffa en annan. Här gick jag till våra bästa vänner och sa om jag dör och Anders träffar en annan måste ni godkänna henne. Om de accepterar henne då är hon bra både för Anders och våra barn.I dag har jag kommit en bra bit på väg. Dödsångesten kommer men inte alls lika ofta. Jag vill leva här och nu.Jag är jätte känslig när det gäller barnen tål inte så mycket. just nu har min stora kille det jobbigt i skolan med vissa killar. Jag vet att han inte är helt oskyldig i vissa fall men när det blir slagsmål har det gått lite långt och när barn hotar med si na äldre bröder. Speciellt om storebror är en osäker labil kille som bara vet vad våld är och han inte kan samtala utan bara slåss.


Nu har jag gjort min första cellgiftsbeh , dagen efter sov jag hela eftermiddagen annars har jag inte känt något alls.I går tittade jag på tv tror det heter himlen kan vänta . handlar om människor som har fått svåra diagnoser i vissa fall direkt dödliga. När människorna där pratadeom sina känslor kunde jag helt förstå dem. Så skönt att lyssna på några som kännt och känner som m ig. Nu har de det mycket värre än mig.

I dag är det underbart väder så jag ska snart ut och gå sedan blir det taco i kväll och sedan myskväll med godis och chips.Stora killen ska ha kompis här i natt en eller två stycken vilken tur att de finns för honom. Stora tjejen s

Utkast: I dag ...

I dag sov jag till kl nio skönt.Har tvättat ,hjälpt barnen med läxor.Fick besök av min systerdotter och hennes kille, vi åkte och handlade och sedan blev det middag.Syrran kom en stund och tog en kopp kaffe.I dag har min favorit bloggare fotbollsfrun talat om att hon tar en paus. Jag förstår henne men kommer sakna henne hon har gett mig många goda skratt.

Utkast: I går ...

I går var jag med min systerdotter på sjukhuset. Hon skulle kolla en knuta i nacken i vår "cancer" värld får man dåliga vibbar . Jag reagerar mest på all väntan innan hon kan bli röntgad.-Tror och hoppas att det bara är inflammation.Sedan åkte vi hem till henne och hon bjöd på god middag.TACK för en bra dag. På kvällen var jag på julbord kul att träffa kolleger och god mat.


I dag har jag köpt tomtar till mitt nya kök och på kvällen hade mellan A julfest i kyrkan-trevligt.
Lilla A var på klassfest var helnöjd när han kom hem.
Stora A var hos en kompis.
På julfesten kom många fram och fråga hur det var - är så skönt att de vågar komma fram och inte bara tittar.

På eftermiddagen kom J med en underbar adventsblomma och glögg TACK

Utkast: I dag ...

I dag har jag varit med stora A på innebandy de vann kul A fick pris som bästa spelare i sitt lag jag blev stolt.
i kväll kommer min bror och hans fru  vi ska frossa i räkor-gott

Utkast: Jag hade ...

Jag hade precis börjat jobba efter semestern.Hade lite ont i magen, är semestern redan slut? När jag väl kom till jobbet kändes det bra, det var kul att träffa alla elever och kolleger igen.Jag  jobbar på ett beh hem inom sis.När jag kom hem på kvällen hade jag svårt att somna. Det var några som körde biltävling en bit bort från vårt hus och det var mycket oljud. Efter en stund högg det till i mitt vä bröst och jag kände på det. Då kände jag en stor knöl. Väckte min man som sa det är nog inget farligt men ring doktorn i morgon.Jag fick tid samma dag och redan deagen efter blev det en tur till Växjö till sjukhuset. Efter en vecka fick jag svaret av en underbar läkare det är bröst cancer.Inom mig bara skrek jag och till läkaren sa jag kommer jag dö nu? snälla ge mig 10 år till min minsta är bara sju.Sedan gick det fort med op av vä bröst.Därefter blev det vila och sedan op av hö bröst eftersom det var så stort och vi ville inte att jag skulle få cancer där med.

Mia Nordström 43 år gift tre barn-bröstcancer

Bröstcancer det får många andra men inte jag.Detta trodde jag tills i augusti då jag kände en knöl i mitt vänstra bröst.Här vill jag framöver skriva av mig både vad son hänt och händer och även om mina känslor.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0