simhallen

Sov länge i dag och det var skönt. På med mina promenadkläder och gick min timme med Zack:Efter gårdagens panikattack och tre timmars gråt mår jag bättre i dag men känner mig trött.

Annsofi och Emil kom på eftermiddagen och vi åkte till simhallen. Lilla och mellan A var med. mellan A hade två kompisar med sig sen ska hon sova hos en kompis i natt.

I kväll blev det smörgåstårta räkor och vin. För ett år sedan låg jag helt utslagen och titta på cancergalan, idag mår jag fysiskt bra. Tack Gud att jag ännu lever med Anders och våra barn.

Jag Anders och lilla tittar på galan när Sarah down finer sjöng moving on grät både jag och lilla A. han blev gladare när han fick ringa in och skänka pengar SNÄLLA gör det du med.

fattar du? det dör 4 kvinnor varje dag i bröstcancer vilket under att JAG får leva. Skänk pengar det räddar liv Kram till er alla

höstlov

I dag sov jag jätte länge trodde jag. Har inte ställt om alla klockor så jag lurade mig själv.

Körde till h-holm för att köpa bh till mellan A när vi väl kom hem skulle jag in i en barn affär och de har jättefina bh.bra att veta till nästa gång.

Stora A lanar i natt hos en kompis och det känns faktiskt bra en lugn kväll utan bråk. men jag sa till honom att städa rummet innan han åkte iväg och det gjorde han.

Mellan A har en kompis här som ska sova över.
Lilla A har varit ute hela kvällen med kompisar men är ändå rastlös. I morgon åker vi till hans kusin Emil  och åker skridskor sedan följer Emil med hit sover över och sedan bad på torsdag.

Torsdag kväll ska vi bara vara hemma och titta på cancergalan.

jobbat

i dag fick jag besök av min svåger tidigt i morse.Vet inte riktigt när han kom för jag sov, men detta visste jag om innan. När jag vaknat tog vi en macka och lite kaffe.han skulle serva bilen i m-ryd.

Plötsligt ringer lilla A från mormor och vill cykla hem vilket han fick.De stora barnen sov när jag körde till jobbet. Min bror Göran har varit hemma under dagen hos mamma och pappa men var tvungen att köra hem igen så vi hann inte ses.


Har haft en trevlig dag och kväll på jobbet. Kompade ut kl 21 och det var trevligt att få träffa familjen en stund innan läggdags.För att träffa stora A fick jag gå in på hans rum.

Stora A sa till Anders att han skulle inte på fotbollsträning och Anders sa bara då får du ringa och tala om att du slutat. han tyckte att det fattar de väl om man inte kommer. Anders köpte inte det resonemanget och senare gick han på träningen men eftersom det bara var 7 killar där blev det inställt.Han säger att de börjar inomhus på måndag och jag hoppas och tror att han börjar träna då.

ullared

i går kväll skulle Anders till grannen för att hjälpa till med hans panna i källaren. jag tog mitt sticke och följde med för jag vet att hans fru alltid stickar. Vi satt och tjata en stund men sen gick vi hem för vi skulle upp tidigt idag..


Vi gick upp kl 7 för att åka till ullared, hämtade en kompis till mellan A kl 7,30. Pojkarna ville inte följa med. Där var så mycket folk så när vi åkte hem efter 5 timmar sa Anders ALDRIG MER.

Men men vi fick gjort en del inköp av julklappar till barnen vilket känns bra.Handlade åt mamma till hennes barnbarnsbarn.

När vi kom hem åkte jag och Anders till kyrkan sen hem och laga middag. När vi diskat, plockat upp alla varor åkte vi till Pia och Morgan för att dricka kaffe.

ullared

i går kväll skulle Anders till grannen för att hjälpa till med hans panna i källaren. jag tog mitt sticke och följde med för jag vet att hans fru alltid stickar. Vi satt och tjata en stund men sen gick vi hem för vi skulle upp tidigt idag..


Vi gick upp kl 7 för att åka till ullared, hämtade en kompis till mellan A kl 7,30. Pojkarna ville inte följa med. Där var så mycket folk så när vi åkte hem efter 5 timmar sa Anders ALDRIG MER.

Men men vi fick gjort en del inköp av julklappar till barnen vilket känns bra.Handlade åt mamma till hennes barnbarnsbarn.

När vi kom hem åkte jag och Anders till kyrkan sen hem och laga middag. När vi diskat, plockat upp alla varor åkte vi till Pia och Morgan för att dricka kaffe.

regnet det bara öser ner

Väckte mellan A 7.30 hon skulle iväg till s-hem med en kompis.Hon var trött men fixade sig och kom i väg i tid.
Lilla A har sin kompis kvar här hemma och de ska på bio i eftermiddag.Stora sitter vid data och jag har sagt att han ska pausa annars tar jag bort internet.är förberedd på utbrott och mer bråk.

Jessika har lagt om mitt sår och det var helt underbart att vara utan tejpen en stund. Det kliar så jag tror jag blir tokig.


I kväll ska mellan A ha en kompis över natten och vi ska äta bakad potatis-mums

Tanken är att vi ska åka till ullared kl 07 i morgon hoppas det blir av men både Anders och mellan A har ont i halsen så vi får se.

bada

i dag har vi haft en underbar dag. I morse gick jag och zack vår promenad på en timme. jessika bjöd på kaffe och macka- gott.

jag anders lilla och mellan A och lillas kompis som ska sova här i natt åkte till simhallen. Jag fick inte doppa mig pga såret men var lite i lilla poolen och lite i bubbelpoolen. Anna var med oss en stund. När vi kom hem åt vi hummersoppa och sedan godis chips och läsk. Efter mycket om och men gick stora med på mitt kontrakt angående data men när vi kom hem i kväll var han inte hemma. Han hade fått pengar till mat eftersom vi åt ute och jag ringde honom. Han hade ätit ute och var på innebandy match med några vänner.

trött

jag har jobbat söndag och månda och i dag. Det har gått bra.

hade jätte ont i vä arm efter jag klippt häcken men nu har det äntligen blivit bättre.

I går åkte jag för att ta bort min porta cart vilket gjorde skitont. Inte när de tog bort den men när de bedövade. Men all personal var toppen som vanligt.Kom en massa konstiga känslor så jag storgrät hela tiden grät även på kvällen men i dag har det varit bättre.

Haft STOR konflikt med stora A ang data.Nu får vi sätta schema på hans data spel och vi kommer dra ner på tiden om han ska spela data alls.Han skippade fotbollsträning i dag och trodde att han kunde byta det mot data spel.När inte det gick blev han rasande men, men vi får se vad som händer.

häcken

i dag sov vi länge lilla A vaknade först.Efter flera timmar kom mellan och stora A.'
Mellan A sover hos en kompis, lilla är ute och leker dunkgömme. Har haft kompis här idag så han har haft fullt upp. Stora sitter vid data. Han ska stänga av kl 24 och är arg för det. Ibland vill jag bara slå sönder hans data. Har talat om att vi bestämmer tills han är 18.

Anders har jobbat med toa på ovanvåning jag har klippt häcken med hjälp av Anders om ni undrar vad som fick ut mig att klippa den vågar jag inte skriva det här men då kan man ringa mig så ska jag förklara.


Lilla har varit med mormor på auktion och när han kom hem åt vi middag. Vi har haft en toppen dag och i morgon ska jag jobba.


Om en stund ska vi gå i väg med lilla han vill titta på streetracing men vi kan inte köra vi har tagit varsin jägermaister ett glas vin till mig och en öl till anders.Jag har inte hunnit gå min timme i dag eftersom när jag och min granne Anette skulle gå kom regnet.

fredag

nu har mellan A ntligen fått tillbaka sin data så jag kan skriva ibland.


Denna vecka-- jobbade i onsdags hela dagen det gick bra men jag blev trött på kvällen.

har varit ute och gått med zack hela veckan utom i onsdags. idag hittade vi en underbar skogsrunda som tar en timme. Den ska vi gå flera ggr.

idag har min granne hjälpt mig med mitt sticke, sedan åkte vi och passade pappa när mamma skulle iväg. Han bara sov och ville inte dricka. När mamma kom åkte vi hem för att laga middag och då hade pappa lurat henne att han hade druckit. Eller om han hade glömt men jag tror vad jag vill.

I kväll kommer jessika och martin enstund sedan blir det godis och chips

gäster

I dag när jag vaknade låg alla och sov. Jag tyckte det var trist så jag gick min promenad. Kom hem efter en timme och då hade Anders kaffe och ägg till mig. Efter hand kom barnen ner. Jag frågade Anders när lilla A hade lagt sig. Anders somnade i soffan  i går kväll och vaknade 1,30 då lilla vid tv. Han blir säkert rolig i kväll. Känner mig gammal när jag somnar först av alla i familjen.

Nu lagar Anders plankstek som vi ska äta när våra gäster kommer i kväll. Anna , Daniel hans pappa med familj-Frågade Anna vad vi skulle ha till efterrätt hon sa ingen så det blir glass och choklad sås. Vi vet att Anna älskar GLASS. När hon var liten satt hon i vår källare vid frysen och smygåt men tänkte inte på att vi hittade pappren som hon slängt på golvet. Men men det var längesedan

äntligen fredag

Denna vecka har gått fort. Kan bero på att jag jobbat måndag, onsdag och torsdag. I går skulle jag jobba med en av mina favoriter men han var ledig(din svikare)

Barnen har gått i skolan hela veckan och Anders har jobbat. Han har jobbat en del i Markaryd vilket är kanon. Han kan hämta lilla A i tid hos dagmamma, vi kan gå ut och äta lunch tillsammans.

I kväll ska stora A ha en kompis här , de ska lana. Mellan A är på fest och sedan ska hon ha med en kompis hem som ska sova över.

Lilla A ska på hobby och jag ska med en stund.

Senare i kväll blir det middag, och titta på idol och godis och läsk.

redan söndag

Helgen bara rusar i väg men har man kul går tiden fort sägs det.

I fredags kom martin en stund på kvällen och vi satt och snacka. Sen kom Pia och Morgan.

På lördagen skulle jag gå canvermarschen men det ösregnade så jag orkade inteAnders och jag åkte till väla för att shoppa till oss. Anders säger aldrig mer- där var fullt med folk och kö överrallt.

På kvällen kom Göran och Sara och vi åt lite mat och snacka.I kväll ska vi gå på kina restaurangen innan de åker hem.

Jag och Anders har varit ute och gått en timme- skönt sedan tog jag ett skumbad.

Problem med internet

Vi har inte haft internet på några dagar så jag har inte kunnat skriva men nu är det fixat på stora A,s data. :Mellan A har inget så hon är inte glad Stora A har varit hemma tis och ons. Varit frusen och sovit massor. Gick till skolan i dag men jag och min syster fick hämta honom kl 11,30.Han känns lite varm men det vill inte riktigt bryta ut.
De andra två mår bra och har kompisar hemma.

Jag har städat i dag och de stora fick ta sina rum- inga glada miner då inte.


I kväll blir det kyckling ris och curry sås till middag Barnen har ätit pannkakor smen jag hoppas de orkar lite middag.

Föräldramöte i kväll men eftersom jag var i tisdags med lilla A får Anders gå i dag för mellan A-

RSS 2.0