fredag

i dag vaknade jag av ett sms av Anders- är du vaken? undrar vad han gjort om jag inte svarat.Men han ville inte väcka lilla A som är sjuk och sov hos mig.
Gjorde frukost till de stora och sen städade jag lite damma och dammsög.

Hämta de stora efter skolan och en kompis till mellan a som skulle sova hos oss men sen skulle de sova ensamma hos kompisen.Först åt de middag här Anders plankstek och glass med maränger och grädde till efterrätt.

Minsysterdotter Anna och Emma och min fd svåger Stefan kom också-trevligt.

Vi är hundvakt så i dag har jag kommit ut nu är det -9 och jag och Zack har gått nattrundan.
Jag och emma , anna och lilla A gick en runda innan i kväll.

Anders är trött men det är inte så konstigt eftersom han åkte till jobbet 03,00 i morse.Skulle jobba i en ica affär och var tvungen vara är innan kunderna kom.

jobb

i går började jag jobba igen och det kändes riktigt skönt att komma i gång igen.
Vaknade kl 6 när Anders väckte mig med kaffe. Sen när jag skulle väcka barnen var jag pigg.

det är så skönt att jobba till 16 och slippa kvällarna. Jag har tagit någon kväll men då på helgen.

Lilla är genomförkyld men hade ingen feber i morse innan Anders åkte annars skulle han vara hemma. Men vi löste det så att han skulle vara hos mormor och sen skulle Anders sluta tidigare.

Jag vill jobba de få pass jag har.
Men min syster ringde så hon kommer hit och passar lilleman-toppen och han blev jätteglad.

positivt besked

En helt vanlig morgon men ändå inte. Tycker att jag var lugn i går- resonerade med mig själv- hade provet varit neg hade tomas ringt igen.
Körde barnen till skolan- zack följde medsen gick vi en halvtimme på området.

Hem åt frukost duscha sen till min läkare peter som jag har här på vårdcentral.

När jag kom in till honom sa jag att mobilen är på om Tomas ringer-han sa bara Mia jag har kollat på data allt är bra.

Tack gode Gud jag vill vara med länge till se mina älskade barn växa upp.
Det var ett bra besök hos Peter och jag börjar jobba halvtid nästa vecka -känns bra.

När jag kom hem låg där ett brev från Tomas som berättar resultat och talar om att han sökt mig i går.

Hämtar mellan och stora i skolan. Kör till Laholm så mellan kan åka till g-borg.Stora och jag kör till Halmstad där han köper jeans.
Lilla är hos en kompis.

I kväll blir det pizza, vin godis och chips, när lilla kommer hem från hobbyn.

Fråga Anders om han varit orolig och det hade han skönt för mig att han inte visar det-jag trodde han var helt säker på att jag var frisk men nu kunde han säga hur han kännt det.


en väntan utan slut

Körde barnen till skolan sen gick jag och zack vår runda i skogen. När jag kommit halvvägs får jag sms av min systerdotter - hoppas du inte ätit ännu jag kommer med frallor. Så disträ som jag är så hade jag glömt att hon skulle komma och sätta bilen hos oss. jag gick snabbare vilket inte var så lätt i snön men hem kom jag och fick bra motion på köpet.

Vi åt frukost och när hennes svärföräldrar hämtat henne åkte jag för att handla. plötsligt ringer mobilen och som vanligt hann jag inte ta den i väskan- hemligt nr sen har jag väntat hela dan med mobil bredvid mig.

Det var säkert min läkare som ringde men men jag hoppas han ringer i morgon igen.

Här har varit fullt upp mellan A packar och står i eftersom hon ska till göteborg i morgon.

Vi har även hamnat i konflikt men löst det och det känns skönt.

Med resten av familjen är det bra.

röntgen

Nu varde tett tags sen jag skrev.Har inte kommit in på  min blog     på längemen det funkar påmellans data.

Vi har haft en underbar helg.Ifredags köpte vi hempizza, kebabtallrik och kinamat till mig

På lördagen sovvilänge sedan åkte vi tillsimhallen bada, bubbla och basta.

På kvällen kom en kompis med sin dotter och vi gjorde en god middag till alla utan mellan A hon följde med sin kompis och hennes familj på restaurang hon hade med alla pengar tillbaka hem. Men hon hade ätitgod plankstek. Sedan ringde flickorna när de varit på konsumköpt godisoch läsk och vikörde hem demtill kompisen där de skulle sova.


Nu har jag varit i kontakt med försäkringskassan som när hon fick veta attjag sjukskrevmig förra veckan och tog semester denna eftersom jag mår dåligt.Då fick jag rådet att gåtill läkaren som får sjukskriva mig första veckan helt och sedan sjukskriva mig 50 mars ut. Min chef har gjortettbra schema tillmig.


I morse kom min underbara bror och efter enstund min underbara systerdotter . Vi åt frukost tillsammansoch sedan körde vi tillväxjö.På väg in till sjukhuset blev det jobbiga känslor men i detta sällskap blev det många goa skratt. Jag fick vätska i kroppen sedan tre timmars vänta dåvi drack kaffe, vidare tillkina restaurang mer prat och skratt.Sedan röntgen som tog sin lilla tid sen HEM. Vi stannade på jyski ljungby för jag ville ha nya sovkuddar. Hade tur det var extra pris.Nu väntar jag bara på¨svaret.

sjukskriven igen

Första gången jag hoppas att det är influensa på gång i min kropp.
Nu har jag varit förkyld och trött så länge så nu orkar jag inte jobba.
Pratade med chefen i dag och hon tyckte jag skulle vara hemma denna vecka och en månad framöver . Sen tyckte hon jag skulle börja jobba halvtid igen.Själv vet jag inte vad jag vill mer än att jag vill må bra
Ska till min doktor i morgon, vill ta lite prover.

Har en dröm till och det är att vakna upp, barnen är vuxna har utbildning och jobb. Har egna mysiga familjer och jag och Anders blir gamla tillsammans.

Jag är så trött på att vara trött.Trodde man var på g nu när man börjat jobba 75 % men men nu är man tillbaka på ruta ett. En sak är säker man styr inte själv varken på det fysiska eller psykiska planet.

var tar helgen vägen?

Jag fattar ingenting, nyss var det fredag nu är det måndag kväll.
I fredags kväll var vi hos Jessika och Martin och åt gott (som alltid )
jessika och lilla A sjöng karaoke de var jätteduktiga.
mellan A var med Johanna och stora sov en stund i soffan.
Stora gick hem vid 22 jag gick hem med lilla vid 23 och mellan och Anders kom hem 24.
Lilla A hade badat och åkt skridsko hela dagen så han var helt slut.
han var med en kompis och åkte skridsko först mellan 14,30- 17,30 hem och äta och sen åka 18,15-20,30.
En  varm dusch sen somna han gott.

På lördag kvällen åt vi god mat hemma sen gick vi till grannen tog ett glas vin. Sedan spolade vi isen tillbaka till grannen och värmde oss med en raki.

I går fick jag mens och det har jag inte haft många ggr sedan "skitsjukdomen" så i går låg jag och mellan A i soffan och titta på film hela dagen.Det blir värsta niagarafallet när väl mensen kommer.Man sitter på toa eller står i duschen.SKIT JOBBIGT

I dag har jag jobbat men fick börja 15 istället för 12,30 vilket var skönt.Min förkylning släpper inte så jag ska kanske vara hemma onsdag och torsdag och jobba söndag.

bada

I dag kom min systersons två barn till oss.Vi åkte till simhallen med anna och en familj till.Det var trevligt och fullt ös.Lilla tjejen showade för oss med dans och sång. När hon hade åkt ensam i den stora rutschkanan och anna fotat henne fråga anna får jag visa korten för mamma och pappa -då kom det ett bestämt NEJ- sen var det färdigfotat .Stora killen simmade och vi bollade i vattnet.
Mellan a hade kul med den andra familjens kille och mellan A var med mig och de mindre barnen.


När våra extra barn åkt hem ville lilla A ut på isen direkt för nu är det spolat här hemma. Har redan försökt få in honom en gång men nu får jag gå ut och tvinga hem honom. Här är 10-

Snart är det slut på lovet och det ska bli skönt att komma in i normala gängor igen.Alla behöver struktur och vi behöver komma i säng på kvällen och upp på morgonen.

trettondagsafton

Denna kväll brukar vi blev bortbjudna eller ha vänner här. Min vän Lessika ringde i går och ville skulle komma i kväll.men eftersom jag jobba gick det inte men vi ska till dem på fredag,Men enligt mig är det vår tur att bjuda men så ser inte jessika på det.Ska jag vara ärlig känns det skönt att bli bortbjuden- jag med alla mina oroliga tankar och för tillfället jätte förkyld.

I dag fick jag min kallelse 20 jan kl 11 i växjö.Anders får fälja med för först ska de spruta in vätska i kroppen sen får jag vänta tre timmar.Känns som att jag har gjort detta sjukhus tillräckligt mycket så jag vill ha Anders att hålla i hand när ångesten kommer.

Samtidigt är där säkert 20 underbar personal som jag skulle vilja krama om.
Nu när jag själv börjat jobba 75%så blir änglapersonalen ännu större i mina ögon.De på cellgift och strålning vecka efter vecka och varje gång fick jag känna mig unik och speciell.Att de bara orkar.

I dag har lilla varit hos mormor mesta av dagen åkt skridsko varit på bio.Även hunnit leka med en kompis och skulle sova över men efter ett tag ångra han sig och ville hem. När kl var 21 ville han till mormor och morfar och sova
Tur att hans pappa har tålamod i bland .

vi får se hur det blir här hemma om en timme för jag har sagt att de stora ska i säng senast 24 ska försöka orka hålla mig vaken Anders sover redan i soffan
.

måndag morgon

i dag fick Anders gå upp redan 05.00.jag har inte hört ett dugg. Jag och lilla sov till 10,00 och kl 13 väckte vi mellan A . Stora A har sovit borta ännu en natt men kom hem i kväll och åt middag. Sedan ska han duscha och sen direkt i säng.

Mellan A är hos en kompis, lilla skulle gå på bio kl 16 trodde jag men filmen börja 15,30 så han får gå i morgon i stället.

Jag är genom förkyld och har tagit det lugnt i dag. Bara tvättat lite och dammat.

Kom ett brev från landstinget- jag blev jätteglad men nej det var tid till lilla,s ögonläkare.Jag SKA HA tid denna vecka annars ringer jag och tjatar.
I morgon blir det jobb i gen sen ledig onsdag jobb torsdag sen ledig hela helgen -skönt

söndag kväll

I dag kom min bror med fru och son. De firade lilla och mellan A. vi fikade sedan åkte pojkarna skridsko i en timme. Det var svin kallt ute men de blev aldrig nöjda,

På kvällen åkte vi till mamma och pappa och åt god middag och dessert.

Lyssnade på ett julband som mina systerdöttrar har sjungit in för flera år sedan Frida och Lina nu väntar vi bara på när nästa band kommer.

Själv har jag värk så jag blir tokig. Hoppas det kommer en tid med posten i morgon så jag snart får komma i väg och röntga

Nästa vecka ska jag bara jobba tis och torsd fri hela helgen -ska bli skönt.

Stora varit hos en kompis sedan i går och kommer hem i morgon.

nyår

jag började jobba 12,30 och vi har haft en kanon kväll.Trevliga social flickor, god mat godis chips och läsk.

Om allt var lugnt kunde jag sluta kl 22 men jag stannade till 23 gillar våra tjejeroch se dem så tacksamma och nöjda.

Stora A hittade inte sina nya jeans så han vägra följa med Anders och lilla och mellan på fest. Han åkte till mormor och morfar.
Anders hade sagt att då fick han sova där men eftersom jag tror det kan ligga lite annat bakom hämtade jag honom kl 23,30 körde hem honom och han gjorde pommes och kebabsås.
Jag åkte vidare till festen där min familj var. Lilla A hade åkt skridskor som han älskar och smällt några små smällare.Stora hade träffat en kompis en stund som bor nära pia och morgan.

Efter raketer blev det champagne och risa"la malta-gott.Anders sa att allt varit jätte gott under hela middagen


Vi körde emelie och andreas hem eftersom han bor nära oss och i bland kör emelie kör oss.Ge och ta är det bästa

När vi kom hem gick stora a ut med lilla och sköt några smällare tillsammans sen somnade lilla gott

RSS 2.0