SKOLAN

Jag har redan berättat om föräldramötet. I kväll ringde stora a,s idrottslärare och ville bara berätta lite positivt för hon hade hört mig på mötet. Hon ville berätta att min son var trevlig, sa alltid trevlig helg, att han var mogen, lyssnade på instruktioner och tog avstånd när hans kompisar tramsade sig. Vad detta värmde och när jag berättade för stora A blev han jätte glad. Stora A är med sin kusin Anna ( vår Lilla Älskling) på inne bandy hennes sambo spelar match. Anna och hennes kompis var här och åt pizza med oss. Vi fick många skratt och jag känner att det behöver jag tanka på inför nästa vecka. Mellan A är hos sin kompis och lilla A på hobby, ska hämta honom kl 8

MORGONTRÖTT

Jag har varit så frutansvärt trött de sista morgnarna. Gör egentligen ingenting för jag har ju inget att sköta. De enda tider jag ska passa är tider till sjukvården, I dag var jag på vårdcentralen kl 11 för att ta blod prov och blodtryck. Hade hög puls annars allt ok. Dessa prover skulle jag ta inför min kommande operation men den ska ju inte göras förrän i mars.


Hämtade lilla A i skolan men han ville till mormor och morfar ,jag åkte hem för att tvätta och sedan vila. Sitta lite vid datan och spela lite guitar hero.

Mellan A ska sova över hos kompis och lilla A ska till hobbyn. Vi andra som är hemma kommer bara beställa kebab talrrik i kväll sedan lets dance och godis och chips.

FÖRÄLDRAMÖTE

I går kväll var jag på föräldra möte och de ska börja en utbildning för tonårsföräldrar som heter steg för steg. Detta tycker jag verka jätte bra. Efter denna information skulle vi samlas i respektive klassrum.Som vanligt har jag svårt att vara tyst. Detta gällde stora A och han berättar väldigt mycket hemma om vad som händer och vad han tycker om olika saker. Han har en känsla av att en lärare inte tycker om honom och efter saker hanberättar får jag samma känsla.Därför hade jag ett behov att ifråga sätta henne i bland och det känndes skönt.När en lärare som har egna barn ett flertal ggr säger ni föräldrar i stället för vi föräldrar reagerar jag. Bla klagade hon på barnens sätt att cykla vilket säkert hon har rätt och att de slarvar med cykelhjälm. Jag har mer än en gång sett hennes son ha hjälmen på styret så hon blir själv lika manipulerad som alla vi andra föräldrar. INGEN är perfekt.Jag fick också tala om att killarna tycker att hon bara ser det neg hos dem aldrig hos flickorna. Jag bara sa att jag vet att tjejer också kan annars hade jag varit arbetslös eftersom mina elever är inlåsta och det inte utan anledning.

Stora A sa i går kväll att han saknar sin lågstadie lärare och hennes son är här i dag och leker med lilla A , de är klasskamrater. Hon var snäll men bestämd, visade aldrig att det var någon hon inte tyckte om.


I dag har jag varit hos en vännina som försöker lära mig virka, vi har gjort ett helt annat mönster men det är inte lätt.

Strora A ska till mormor efter skolan men snart kommer mellan A hem och vill då ha fika.

fågel

Vaknade av telefonen 7,35 men hann inte ta det. Hörde något ljud från köket och trodde att det var stora A som imte kommit i väg men så var inte fallet. I köket satt en fågel så den kom tydligen inte ut i går. Jag gjorde som pojkarna i går öppna dörr och fönster och efter en stund fick jag ut den. Sedan skurade jag golv på nedervåningen. Fågeln var inte skadad för jag såg den flyga i väg.
I dag åker jag med lilla A till ögonläkaren för nu ska han ha nya glasögon.

Är det inte det ena så är det det andra. Så fort jag äter något isar det och värker i alla tänderna. Var ändå hos tandläkaren innan jag började behandling men får väl ta en tur dit i gen.

toppen dag

i DAG HAR JAG HAFT EN TOPPENDAG.
vAKNADE av att barnen sa hej då , låg kvar i sängen och läste tidningen, sen tog jag ett varmt bad. Åkte buss till örkelljunga där jag åkte bil med min "gamla" kollega Kerstin. VI åkte vidare till Munka för att hämta Annika och sen åkte vi till Ängelholm.
Jag köpte en lång varm kofta på rean för 100 kr och sedan åt vi lunch på Kina.
Anders hämtade mig efter sitt jobb.När vi var på väg hem ringde pojkarna att det kommit in en fågel i huset, men de gjorde alla rätt.Öppnade fönster och dörr.Vi har inte någon död fågel så vi hoppas att den flög ut.
På kvällen åt vi middag hos mormor och morfar.

Grannen kom in för att lära mig virka men det var inte så lätt som jag trodde, behöver nog hjälp i morgon med.
Gäller att ha tålamod, vet inte om jag är rätt person för det.

Ängelholm

I dag vaknade jag inte förrän de stora kom in och sa hejdå. Antingen har jag sovit hårt eller de varit väldigt tysta.
Snart ska jag ta bussen till  Örkelljunga och åka med en f.d.kollega till Ä-holm vi ska äta lunch på en kina restaurang. Vi ska hämta upp Annika på vähen och efter maten åker vi hem till henne en stund. Anders hämtar mig när han jobbat färdigt.
Lilla A går till mormor och morfar och där har han både pyjamas och kavaj. Vill klä sig som morfar.Tyvärr blir det nog pyjamas för morfar ligger mest hela dagarna och mår inte alls bra.
Mellan A ska med kompisar till simhallen och stora A kommer vara hemma ensam ett tag sedan har han innebandy träning.
Ska bli kul att komma från Markaryd ett tag , sista tiden är det hemma eller Växjö, kul att se något annat.

innebandy

I går hade jag inte tid att skriva.
Stora A hade innebandy match i Röke, men vi spelade i Tyringe.Efter förra matchen som våra killar vann hade ojkarna i Röke skrivit massa dumma saker om våra pojkar.Att ledningen för Röke inte tog bort skitsnacket är för mig en gåra. Men,men på något sätt känndes det extra viktigt att våra killar vann i dag. De hade flera chanser men Röke har en otroligt duktig målvakt så det var inte lätt att göra mål på honom. Efter första halvlek stod det 0-0 alltså har vi också duktiga målvakter. Plötsligt leder Röker med 3-1 och jag ser att stora A är ARG MEN VÅRA TOPPEN KILLAR KOMMER IGEN OCH VINNER MED 5-3 BRA JOBBAT KILLAR
På kvällen gjorde Andersgod middag och sedan ville lilla A till mormor och morfar men väl där ångrade han sig

I dag på morgonen var mellan A som en sol.Väckte lilla A och gjorde frukost till honom, av ren förvåning var han snäll tillbaka mot henne.
Väre var det med stora A som kom ner och berättade att han inte sovit i natt mer än några timmar men efter tjat från jobbiga mig satt han i bilen 7,50
Räcker säga att han suttit för mycket vid datan i helgen och han är livrädd att få data förbud.
Han har haft träning och match i helgen men inte varit ute så i dag ska han få gå hem så han får lite frisk luft sen sover han nog gott i natt.

restaurang

I DAG har jagsovit länge och sedan legat och läst.Stora A fick väckas 9,30 han hade fotbolls möte och träning.Lilla A hade fotbolls träning på eftermiddagen.MellanA har gått i pyjamas hela dagen.
På eftermiddagen ringde Martin och fråga om vi skulle gå ut och äta vilket vi gärna gjorde, har varit bara hemma så länge.Min bror kom en stund på eftermiddagen med sin fru och son.
Nu sitter vi hos Jessica och Martin ett gott glas vin och jag känner smaken, underbart.Barnen har vi redan forat och de får klara sig själva ett tag.Johanna med mellan A ,stora A vid datan och lilla A tittar på handboll.
Nu ska jag bara ut och njuta

Lilla a hos ögonläkaren

I morse vaknade jag av att min käre man väckte mig och sa, Mia kl är sju.Då ska han normalt vara på jobbet och det tae 45 min att köra.Stora och mellan A kom upp och i väg i tid. Lalla A hade sovmorgon eftersom vi skulle vara i Ljungby 10,30 men han vaknade när alla andra gick upp.
När vi kom till läkaren var det en polska som var väldigt bestämd av sig och pratade dålig svenska. Hon blev ingen favorit hos lilla A. När hon sedan sa att han skulle ha lapp för ögat 5 timmar i stället för två som i dag sjönk hon ännu mer i hans ögon. Han fick droppar i ögonen och det sved och gjorde ont , medan de verkade gick vi och fikade. Vi fick sedan veta att vi skulle komma tillbaka nästa vecka eftersom de ska kolla ut nya glas till Lilla A , han har fått sämmre syn. Efter allt detta gick vi till apoteket och träffade en väldigt trevlig dam. Lilla A beklagade sig över att det gör så ont att ta av ögonlappen och då kom hon på att de sålde pirat lappar och då var lyckan gjord. Plötsligt var det inga problem att ha lapp mer äm t vå timmar.

I kväll ska lilla A på hobby, mellan A på disko och stora A vara hemma med mamma och pappa.
Efter hobby blir det godis, chips och lets dance.

Blodprov

I dag är det dags igen. Åka till vårdcentralen och ta blodprov som de ska skicka till växjö. Sedan ska jag åka till min kirurg i Ljungby. Vi ska prata om mina "bröst" jag har valkar som jag vill att de ska operera bort om jag inte måste ha det kvar tills de ska bygga upp nya bröst.

Vaknade i morse av telefon, det var Anders som ringde och väckte barnen. Jag gick upp och pratade med dem eftersom det blev bråk vid toaletten.Mellan A ska hinna platta håret och måls sig tror jag fast hon inte får.I dag hann stora A in först men bägge kom i väg i tid.Stora A kom in igen eftersom han hade cyklat omkull, det var jättehalt.Han slog i huvudet men hade hjälm på sig. Jag skjutsade honom till skolan så går han till mormor och fikar efter skolan.Mellan A gick till skolan för hon ska med en kompis hem som bor på landet.När jag var på väg hem mötte jag mellan A och hennes två kompisar och jag vände snabbt bilen och skjutsade dem till skolan. Annrs hade hon inte varit nådig mot mig  om jag bara kört hem direkt.

Lilla A ska bli hämtad av Jessika i dag och vara med henne på kontoret tills jag kommer hem från Ljungby. Detta ser han fram emot och att få gosa med Zack hennes hund.

Jag har en fruktansvärd huvudvärk i dag men hoppas det går över.

En bra morgon

Vaknar vid halv tio.Känner mig helt normal.Ingen huvudvärk ingen värk i ryggen.TOPPEN
Som jag redan sagt i dag är det städdag.Mellam A försökte komma undan genom att lova vara med kompis direkt efter skolan, men den lätta gick jag inte på .De får gärna fika efter skolan och göra läxan men då fick hon städa i går kväll. Det gjorde hon utan gnäll. Men jag är ju lite curlingmamma jag ren bädade hennes säng. När stora A såg  det sa han men mamma då får du hjälpa mig i morgon jag har ju alla kvalsrterlakanen också. Eftersom jag tvättade hans kvalsterlakan i går så har jag nu bäddat hans säng.
Men stora A ska själv damma sitt rum dammsuga och torka golv. Jag har redan lovat mellan A ta hennes golv för hon är inte hemma. Men hon hjälper överlag mer till hemma än stora A så det blir inte orättvist ändå.
Nu ska jag ta golven på nedervåningen och renbädda min och Anders säng.
Tog lilla a,s rum i går kväll och Anders renbäddade hans säng.
Kl 23 i går dammade jag hela nedervåningen och städade badrummet, man får passa på när man är pigg men helt underbart att det sitter i i dag också.

Besök

Idag vaknade jag av att mellan och stora A bråkade vid frukosten,det roliga var att de försökte viska när de sa fula ord till varandra.
På förmidagen kom nin vän och kollega och vi gich ut och åt lunch.
När vi hämtat lilla A sa han , Annika du kan väl komma en gång i veckan, jag märker att du muntrar upp mamma.Han är för go.
I dag har jag varit piggare, har bara lite ont i huvudet då och då. Annika hade med sig salva från Thailand och masserade mig länge, det var underbart.
Mellan A har kompis här och stora A tränar innebandy i kväll.

Talade om för barnen att i morgon ska de städa rummen och renbädda-deras kommentar får vi ringa mormor.

BRYT

I går vaknade jag av lilla A som ville ha frukost och sedan skulle han på fotbollsträning. Anders var redan uppe så jag kunde lugnt ligga kvar. Mådde skit hela dan, tryck över bröstet och ont i rygg och huvudet. Näe jag inte ens orkade läsa var jag så trött på allt.
Stora A hade innebandymatch så det följde jag med på.Var inte mig lik orkade inte heja på som vanligt.
När vi kom hem lagade Anders middag-kött sås potatis. Jag ringde sjukhuset och de tyckte jag skulle komma. Min storebror kom till oss så han ville följa med och körde mig och Anders.Lilla A åkte till mormor och morfar, de var misshan titta på film om Israel, stora A åkte med grannen för att titta på fler innebandtmatcher. Mellan A hade precis kommit hem från Kristianstad och var på fotbollsträning. Mellan A har haft en toppen helg.
När vi kom till sjukhuset tog de ekg, röntga lungorna och tog massa prover, allt bra.
Det är bara att acceptera att jag mår som jag gör. Själv tror jag att det beror på lite ångest också. En period storgrät jag och när Anders skulle trösta mig slog jag till honom men vi kunde prata ut när vi kom  hem så nu känns det bättre. När personal skulle följa med till röntgen tänkte jag för mig själv de lurar nog in mig på psyket men så var inte fallet.
Var skönt att min bror körde på hemvägen kunde vi prata om annat än mig och all skit och vi kunde skratta.

I dag när jag vaknade måde jag lite bättre men efter att ha handlat och hämtat lilla A fick jag lägga mig en stund igen.
Det är som de säger är bara att gilla läget.
En jobbar kompis ringde, det var kul ett tag sen han hörde av sig. Sen ringde en annan kollega hon kommer i morgon.

lördag

Vaknar av att mellan A och Anders pratar i köket. Mellan A ska åka till sina vänner i kristianstad så i dag var det inte svårt för henne att komma upp.
Får väcka stora A 11,30 för han ska på fotbollsträning. Lilla A åker hem till en kompis under eftermiddagen.
Själv mår jag så där, när det känns lite bättre i kroppen så blir jag rastlös så jag plockade lite på köksbänken. Var sedan tvungen att lägga mig. har gjort pizza till middag det var gott men fick vila både när den var i ugnen och efter maten. Men det var pga jag åt för mycket, kunnde faktiskt känna lite smak.
Öppnade en öl till Anders och hällde upp en klunk i mitt glas smakade NADA
Jag vill äta en GOD middag känna doften och ett glas GOTT rött vin men det kommer väl den dagen med.
Min syster kom på en snabbvisit hade varit hos mamma och pappa.

I kväll ska vi slappa och titta på körslaget- jag hejar på Wells min andra röst var nanne men hon åkte väl ut i fredags.


ONTI KROPPEN

Vaknar av att mellan A kommer in och säger med hurtig röst till lilla A dags att stiga upp. Lite senare kommer stora A och viskar vakna lilla A dags att gå upp-vilket han gör direkt. Alla tre äter frukost och klär på sig. Får dåligt samvete av att ligga kvar i sängen så jag stiger upp.
Har ont i hela kroppen så det blir tydligen ännu en dag då jag bara kan ligga. Jag ska i alla fall hämta lilla A 12,30.
Har ingen aptit smakar skit i munnen allt känns "piss".

Nu kan det väl inte bli värre bara bättre hoppas jag.


TRÖTT

Detta har varit den tuffaste tiden hittills, är så otroligt trött HELA tiden. Åkte och hämtade lilla A när han slutat skolan och vi åkte och handla.Trodde jag skulle svimma i affären. Har ett tryck över bröstet, gör ont i händer och fötter.Har varit i kontakt med sjukvården men det är nog inget ovanligt eller konstigt med mitt mående.
Min svåger kom in en runda i eftermiddag och tog med lilla A för att hämta min syster och de åkte till en blomster affär för min systerdotter tar sjuksköterskeexamen i morgon. När de var i affären säger lilla A hade hjag haft pengar skulle jag köpt blommor till min mamma. Det slutade med att han kom hem med en underbar bukett tulpaner till mig. Jag blev så rörd och glad.Tack storasyster att du betalade åt honom.
Mamma kom hit i eftermiddags och gjorde pannkakor till barnen vilket de älskar när de går i skolan till 15 sedan gjorde mamma soppa till middag.


Lilla A sover hemma i natt och min vän J kör honom till skolan i morgon.Hur skulle jag orka utan alla nära och kära.

Speedad

När jag fick min cellgifts beh i går sa de att jag skulle vara speedad i tre dagar och däckad i tre.
Jag la mig kl 22 i går kväll somnade ca 23 vaknade av barnen i morse men orkade inte gå upp. Stora och mellan A är så duktiga de fixar allt själva på morgonen. Jag somnade om när de cyklat i väg och blev väckt av min läkare som bad så mycket om ursäkt för att han väckte mig, att han inte skrivit ny sjukskrivning, han trodde att de gjort det i Växjö.Nu fixar han det så allt löser sig. Jag somnade om vaknade 11,30 stekte två vårrullar och sedan hämta lilla A Han lekte sjuksköterska och tog väl hand om mig när jag vilade, hämtade vatten till mig.

Undrar hur jag ska bli om tre dagar men förhoppningsvis blir det inte värre än så här.
Nu har Anders och barnen åkt till mormor för att äta middag, jag orkar inte följa med. Tyvärr har inte min aptit minskat bara ökat så de tar hem mat till mig.

mamma hade gjort god blåbärspaj till fika . alla blev vi mätta och glada.
Min syster ringde innan hon slutade jobbet men vi bestämde att mellan A stannar hemma i natt hon ska ju i väg till helgen. Bara vetskapen att jag får hjälp om det behövs känns underbart.

Växjö

Gick upp tidigt i dag och började med ett varmt bad.Väckte mellan och stora A. Min taxi kom samtidigt som de skulle cykla till skolan.
Det gick bra med resan till växjö eftersom jag var ensam i bilen. Beh har gått bra.
I kväll känner jag mig lite konstig, röd och varm i hela ansiktet
Lilla A ringde halv åtta var ledsen ville sova hemma. Det gör så ont i hela hjärtat. Vi kom överrens att han skulle sova där i natt och redan kl 8 ringde mormor att allt var lugnt. Självklart får han sova hemma resten av veckan om han vill. Antingen får jag orka gå upp eller får Anders börja senare på morgonen.

TRÖTT MÅNDAG MORGON

I går kväll kunde varken jag eller stora A somna
Själv låg jag bara och tänkte på min kommande behandling. Har man väl kommit in på negativa tankar är det svårt att släppa.
Blev en del tjat på stora A som försökte med magont, för trött m.m. Jag talade om med STORA bokstäver att här är vi inte hemma från jobb eller skola för att vi är trötta.Måndag i dag så det var säkert tillräckligt många hemma från jobb och skola ändå. Det är något jag lärt mig hemifrån och det vill jag lära våra barn.
Jag talade samtidigt om att om stora A fick mer ont i magen skulle jag hämta honom. Men som alla andra ggr gick det bra hela dagen.

Vi har haft en hel eftermiddag och kväll utan TJAFS tror man drömmer.I dag slapp jag tänka som min bror ibland säger - vi har våra två katter det räcker(ha,ha)Tur jag vet att de älskar våra barn för själv är jag rädd för katter.
Lilla A har packat stor väska som han tog med till mormor och morfar.Han var jätte glad att han skulle få sova där denna vecka eftersom jag antagligen blir dålig efter beh i morgon.
Jag har tänkt hämta honom varje dag efter skolan12,30 men om jag inte kan tar min   omtänksamma och snälla syster vår bil och hämtar hem honom på sin middagsrast. Skulle inte klara vara utan något av barnen i flera dagar.
Min kära syster ringde och frågade om hon kunde gå bort med sin man på lördag eller något av våra barn skulle sova där  i helgen. Självklart ska hon följa med sin man. Anmders är hemmas och jag vet är jag dålig är alla våra barn underbara och visar hänsyn. Sedan är det helt självklart att de ändå kan ryka ihop. Får ringa min underbara systerdotter A som får ha jourenHa,ha

trött

I går kväll kunde inte lilla A somna eftersom han hade match i dag. Jag trodde han skulle bli svårväckt men han vaknade själv ca kl 7 men låg och drog sig en stund. det visade sig att de hade två matcher och de vann bägge. Lilla A gjorde mål fast han var back han kan inte stå och vänta på bollen.

Direkt efter åkte vi till hunehallen för att titta på Åsljunga men de förlorade mot markaryd veteraner. Min syster son är med där och hans fru och barn följde med oss hem sedan kom min systerson. Vilka härliga barn de har.Även de är mysiga så klart.

På kvällen åt vi tacos.

Själv har jag ångest inför tisdag. I morgon ska jag börja mitt intag av cortison tabletter och på tisdag cellgift.JAG VILL iNTE MER men men man ska vara glad att det inte är värre.

Min kära mamma kommer i morgon så ska vi ta ner alla julsaker och byta gardiner. Allt ska vara klart innan tisdag. Tack älskade storebro och fru vi vet att vi är välkommna på sportlovet om vi vill . min bror sa tom att han hämtar oss om jag inte orkar köra till Strömstad. Utan alla nära och kära hade inte jag och min underbara familj fixat detta.

En rolig sak
mellan A är en riktig tonåring alltså ett monster emellan åt( hon läser inte min blogg) När vi var i Turkiet i sept träffa hon två flickor 4 och 7 år. de har ringt flera ggr så hon ska nog dit nästa helg jätte mysiga föräldrar har de Tänk om man såg mer av hennes underbara sidor här hemma men det kommer nog.

Man ska vara glad att barnen sköter sig borta sägs att de är trygga hemma när de vågar visa sina sämsta sidor hemma. Då vet jag att alla mina tre barn är trygga i sig själva.

fotboll

I dag fick vi väcka stora A tidigt eftersom han skulle spela innebandy match. De vann med 7-2 Grattis
Min kära systerdotter kom vid middag och vi åkte och tittade på fotbolls cup där Åsjunga spelade. De vann två matcher och en oavgjord.Lite senare kom hennes pappa också och vi fikade på semlor.
<<<<<<<<<på kvällen efter fotbollen kom min systerdotters pojkvän också hit och vi alla åt en god middag plankstek som Anders gjort.

Lilla A har svårt att somna i kväll han är så spänd eftersom han har match i morgon.


GOD NATT

fredag

I går gick lilla och mellan A ut kl 15,30 för att åka skridsko. De var nöjda efter en god fika och ville göra av med lite energi. När kl var 18 åt jag, stora A  och Anders middag. När kl vae 19 hämtade jag lilla A som låg helt utslagen i snön orkade knappt gå hem. Stora A ville åka mer. Lilla A åt middag badade la sig och efter lite massage på ryggen somnade han gott. Stora A kom in 19,30 hungrig och trött. De har så härlig färg på kinderna.


I dag var det svårare att väcka barnen men men de kommer snart in i rutinerna i gen.
I kväll blir det nog pizza till middag var ett tag sedan. Vi beställer inte lika ofta nu pga både ekonomi och hälsan

snart kommer min kollega och vän hon har hälsat på mig nästan varje vecka sedan jag fick min diagnos hon är guld värd.

skola

Nu är det åter till verkligheten.I går kväll åt vi middag kl 18 för då var alla barn inne.Lilla A la sig 19,30 efter en varm dusch.Kl 20 kom han och var hungrig, en tallrik kuddar och en macka. Ändå hade han ätit två port middag.
Mellan A sov hos mormor. Stora A la sig frivilligt 21.20
Att vara ute i naturen är toppen.
Inget gnäll i morse när jag väckre dem men lilla A hade träningsvärk i benen.
Följde med lilla A till klassrummet( de båda stora åkte med i bilen 16 g kallt)skulle lämna extra kläder. När fröken såg honom undrade hon om han var skadad men när han berättade varför han hade ont i fötterna blev hon glad, Hon älskar när barnen är ute och tar vara på vintern.
Var pigg när jag kom hem, hängde upp tvätt och la i en maskin till. La mig i soffan och läste, eldar i spisen och slumrade till. Korkat gjort sen var jag trött. men jag har tömt frysen i källaren och avfrostar den.
Tagit upp mosters sockerbullar då blir barnen glada när de får go fika i eftermiddag. I kväll blir det ris, kyckling och currysås till middag.

Barnens sista lovdag

Nu är det sista lovdagen. Lilla A vaknade själv fast han hade svårt att somna i går kväll, de stora fick jag väcka men det blev inget gnäll. Alla städade sina rum utom lilla A som plötsligt bara var liten. Han gick och ringde mormor och hon kom så klart.
Min svåger kom en stund på sin middagsrast så då tog jag och mamma paus och drack kaffe. Min svåger skottade snö med mamma.
Så skönt nu när hela huset är städat.
Lilla A och stora A har kompis här de åker skridsko, men lilla A,s kompis kan inte åka så nu får de vara inne en stund. Har druckit varm oboy och fikat. spelar x-box- Lilla A vill bara ut i gen vilket han ska få när kompisen åkt hem.
Mellan A åker med en kompis som bor på området.

Lilla A skulle inte ha termobyxor för det har inte storebro men när han kom in och var böt genom kalsong, långkalsong och mjukis byxor förstod han själv att nästa runda blir det termo.
Han är så envis så jag blir tokig men nu fick han själv upptäcka vilket som var bäst.

Anders har ringt hem tyckte det var skönt att börja jobba igen.
Själv har jag ringt och fått min sjukskrivning förlängd och fått tid till kirurgen på efter kontroll eftersom jag har ont efter operation.Fick tid dagen innan lilla A ska till ögon men jag vågar inte boka om hans tid igen.

skridsko

I dag sov både lilla och stora A länge de såg hela matchen.Jag orkade inte utan gick och la mig efter en period. Hade tappat hoppet på vinst då-

I dah gick lilla och mellan A ut kl 14 för att åka skridsko på fotbolls planenkom in kl 17.Lilla A åt middag vilade en halvtimme sedan följde han med stora A ut för att åka mer.Båda killarna har skavsår men vi har plåstrat om.I morgon är det barnens sista lovdag. Kommer känna mig ensam sedan hela förmiddagarna men man vänjer sig vid det med.

Barnen har beställt våfflor till sen kvällsmat så Anders är och handlar.Vi får ju passa på att vara uppe lite senare än vanligt sista lediga kvällen.
Jag tror tre st somnar gott i kväll.

BADA

i går kom barnens kusin och skulle sova över hos lilla A vi var i silmhallen och badade. På kvällen fick de hyra film efter en del tjafs. Deras val finns inte i min värld men till slut kom vi överrens.

Mellan A har sovit hos sin mosterför hennes nerver klarar inte av både lillebror och kusinen samtidigt i flera timmar.


I dag hämtade vi mellan A körde hem kusinen och skulle köpa skridsko till lilla och mellan A .Lilla A hitta vi direkt men fanns inga vita i stl 41 till mellan A och hon vägra köpa kill skridsko fast många tjejer har det. När vi väl kom hem skulle vi packa ner korv, bröd , senap , ketchup och varm oboy. Mellan A var sur och ville inte följa med men jobbiga envisa mamma tjatade och gnatade du kan med och fika. När vi kommer fram till sjön är våra vänner redan där och mamma Pia har tagit med sina skridskor i strl 39 och dessa passade. Pia har haft dem en gång men ramlade, blev rädd och vill aldrig mer åka. Nu har även mellan A vita fina skridsko.Jobbiga mamma har inte alltid fel skönt tycker jag.
När vi kom hem trötta och kalla jag var inte trött av åkning eftersom jag bara tittadeså la jag mig och alla barnen vid spisen och värmde oss. På kvällen åkte vi till mormor och morfar fick bakad potatis ,kött och röror gott. Alla åt med god aptit.
<till dessert hade mormor ostkaka men Anders ville ha risgrynsgröt(den var redan klar( lilla och mellan A nyponsoppa stora A varm oboy med grädde. Detta hade inte gått hemma men hos mormor går allt.
Mellan A sjöng lite sånger, mormor läste andakt och vi sjöng en nyårssång.Jag blev rörd där i bland kommer tanken ska jag fixa detta. JAG SKA
Mellan A stannade kvar hos mormor över natten. Anders spolar is på fotbolls planen vi andra spelar kort för att hålla oss vakna till matchen får se hur många av oss som sett den i morgon.

nyår

Vi hade en bra nyår med god mat och alla barnen var nöjda. Mellan A firade med sin kompis.



I dag fredag fick vi väcka barnen kl 11,30 tala om att vända på dygnet. Mellan A har varit hos frisören och är jätte nöjd. Anders är i Halmstad med pojkarna och åker skridsko sedan ska de bada.
Själv har jag bara dammsugit och tvättat. spelat kort med mellan A och hennes kompis.

I kväll ska vi äta hackebacks potatis och kött.

Mellan A godis förbud i ett år (som hon själv valt) får se hur det blir i kväll men jag har köpt hem nötter och popcorn.

RSS 2.0