julbord

vaknade pigg i dag och det var skönt.
Gick en runda med zack och jessika.
Badat, tvättat dammsugit och packat.
I kväll blir det julbord och hotell-mysigt.

snart är det helg

Denna vecka har gått otroligt fort.
Jobbade i måndags men kände att jag klarar inte jobba både onsdag och torsdag så jag slapp passet i dag.

Denna vecka har bestått av städning och fönsterputsning. Skönt nu när allt är klart. De stora har städat sina egna rum.

Jag har ont i ryggen men har kommit ut på mina rundor. I dag kunde jag bara gå sakta men var ute en timme.
Tycker att jag har ont i mina körtlar i hö arm och ovanpå det ryggen. Ska nog ringa sjukhuset nästa vecka.

Imorgon checkar jag och Anders in på hotell kl 15 där ska vi duscha och göra oss i ordning. Sedan kommer hans chef och hämtar oss hem till honom efter det blir det julbord. Ser fram emot denna helg. De stora sover hemma med johanna, lilla sover hos emeli och markus.

I dag åkte jag till väla med stora, han köpte tre par kalsonger och en luvtröja. Jag som inte skulle shoppa köpte smink, fick ögonbryn noppade och färgade. Underbar känsla att känna sig fin.
I sminkaffären undrade expediten om mina änglar i halsbandet. Jag förklarade och såg hennes änglar om hennes hals. Hon hade mist sin dotter i magen v 42 hon var bara så underbar och hjälpsam denna tjej.

Nu öser regnet ner men det är skönt att sitta inne titta på alla stjärnor och ljusstakar som vi tänt i kväll och brasan i spisen.

Vad mycket man har att vara nöjd och tacksam för.

snart advent

Sov länge i dag och det var skönt.Trodde jag skulle ut med stora A och shoppa men han ville inte i dag. jag städade köksskåp och putsade fönster. Strök och hängde upp julgardiner i köket för nästa vecka jobbar jag mycket.

Lilla A är med kompis och spelar fotboll kommer hem ca 21. Jag och Anders tittar på robinsson de stora sitter vid data.

i morgon är det gympa, fotbollsträning och innebandymatch

sol

I dag var det helt underbart väder så jag ringde min vännina Siv och vi gick med hundarna en timme i skogen. hann även med lite tvätt, dammsuga och handla.

Hämtade lilla A i skolan sen åkte han till mormor och morfar.
mellan varit hos en kompis och stora hemma.
Jag har jobbat och det bar en bra kväll.

regnet det bara öser ner

I morse kom min "cancersyster" hit och åt frukost med mig. Jag fick en stor choklad kartong av henne.
det blev både skratt och tårar under våra 2 timmar tillsammans. Sedan tvättade jag lite och sedan la jag mig i soffan för att läsa.
Fick dåligt samvete så jag hämtade zack och kom ut en runda.

På eftermiddagen var det utvecklingssamtal med lilla A - svårt att vara tyst, svårt att koncentrera sig men lovade göra bättring.Lite väl tuff på fotbollsplanen så på måndag blir det fotbolls möte.

På kvällen var det möte med innebandy 9 av 21 föräldrar.Det är inte lätt att ta beslut om saker och ting då men vi som var där hade trevligt.

blommor

Jag och anders hade bestämt att vi skulle inte köpa något idag eftersom vi måste spara lite pengar. Jag fick en STOR bukett blommor och så sa ha - även när jag är sur och gnäller på dig älskar jag dig. Det värmet .Vi har gått igenom mycket under våra år men detta år har varit värst.Jag tror att vi har blivit starkare tillsammans men jag hade gärna varit utan denna erfarenhet


Vi har varit gifta 14 år idag

ja i dag har vi bröllopsdag.

Denna dag började med en hyfsad natt alltså sovit lite n stund  under natten. Börja jobba kl 8 men det har gått bra.

Hem och slappa lite sedan åkte jag , Anders och lilla A till simhallen. Mellan A hade sagt att hon skulle fixa maten.

När vi kom hem  hade hon med hjälp av två kompisar sara och johanna och johannas mamma jessika fixat middag. Flickorna hade dukat till mig och Anders på altanen massor av ljus, min älsklingsmusik på stereo och den underbart goda maten. Efteråt fick vi desster banasplit.

Vilka underbara barn. Jag som haft en "deppig" vecka när jag såg allt detta bara rann mina tårar.


Jag hoppas och tror att Jessika vet att jag alltid finns för henne hon har funnits för mig konstant under hela min "skit" period.Även hennes man Martin och nästa helg ska lilla sova hos hennes dotter Emelie och pojkvän Markus.


Jag hoppas alla nära och kära ser min tacksamhet för allt ni gjort och gör för mig. Just nu är jag inne i en jobbig period och orkar inte vara så social men det ändras säkert.

fredag

denna vecka har jag varit dålig på att gå promenader men i dag blev det en runda. Har så otroligt ont i ryggen sedan jag simmade 600m.

I går jobbade jag och det var kul men somnade inte förrän kl 04 00 och upp kl 7.

Har varit hos doktorn och fått sömntabletter och bokat tid för samtal med en psykiatrisköterska.

i kväll blir det blandat idol och doobidoo godis och läsk.

mellan A är riktigt kass men stora gick till skolan i dag.lilla är pigg som vanligt.

sjuka

I dag har de två stora varit hemma från skolan. Förkylda ont i halsen. På kvällen tog jag och Anders lilla A till simhallen-det var jättemysigt.

De stora har städat lite på sina rum, pluggat lite och suttit MYCKE vid data. jag har jobbat i dag men i morgon blir det annat av för då börjar jag inte förrän kl 15.

Tror att de kan gå på fredag men vi får se.

I går fick jag ett kort och en film på posten av min chef. Blev förvånad men det var omtänksamt. Filmen heter vägen till lycka av will mith. Den ska vi försöka se på fredag eller lördag kväll.

regnet det bara öser ner

I går körde jag barnen till skolan det var sånt skitväder. Men jag var trött och nere orkade inte gå min promenad. Låg mest hela dagen och sov lite då och då. Har fått svårt att sova på nätterna även när jag inte sover på dagen. På kvällen vvar vi hos mamma och pappa. Men jag fick en liten skymt av solen i går. det kom ett brev till familjen och det var bilder på min borssonsdotter Då blev jag genast lite piggare. Nu hänger hon på anslagstavlan och ler lilla gullungen.

I dag regnade det men jag tog på mig mitt regnställ inköpt på ullared (såg programmet på tv i går) och gick min timme med zack. Sedan hem äta frukost och sedan det ljuvliga badet.

Anders jobbar i M-ryd i dag så det blev ärtsoppa till lunch.

Lilla har kompis hemma och snart ska jag hämta de stora.

I kväll blir det stuvade makaroner och köttsås.

var tar helgen vägen?

Redan söndag kväll. I fredags jobbade jag och det gick bra.

I lördags åkte vi till min bror tog ett glas vin sedan vidare till en restaurang. lilla blev impad man fick plock ihop maten själv sedan fixade kocken till det-jätte gott. lilla åt nog 20 räkchips och en portion mat. men han åt både förrätt och dessert. mellan A åt musslor för första gången och tyckte så där.

Efter åt köpte vi godis sen åkte vi hem till min bror titta på tv och snacka. Vi sov över och i dag fick vi en stor frukost.

Barnen har firat Anders och på kvällen ville lilla A till mormor och morfar. Stora träffar kompisar och mellan är på bio.

torsdag

I går blev det ingen promenad för jag började jobba 08,00.Det gick bra att jobba och jag kunde kompa några timmar och väl var det. Blir trött så fort men det är väl vädret.

Men jag känner att jag bara åker neråt i en tunnel, mitt psyke är inte som jag vill det ska vara.

Träffade en bekant i affären i dag och vi pratade en lång stund. När jag berättade om lilla A och hans förtvivlan när vi titta på cancergalan så grät vi bägge två. Jag har så otroligt lätt för att gråta, är lättstött och har noll tålamod.

Diskusssion med stora A i kväll eftersom han inte kan förstå varför han måste plugga till kemiprov. Av bara farten "hota" jag med data igen och då spänner han ögonen i mig-HAR JAG SUTTIT MYCKET DENNA VECKA då kommer jag på mig själv nej det har han inte . Han har tränat fotboll två kvällar, innebandy två kvällar och på det några läxor. men tyvärr har han samlat det mesta till i kväll.

Om inte detta var nog så är det hockey på tv.

Mellan A har kämpat med sin matteläxa, lärarna fattar inte varför jag vill att hon ska byta grupp, men de skulle se hur hon kämpar en timme för några få tal. Deras argument att de redan är många i den andra gruppen där man kan få mer hjälp skiter jag i.Hon har rätt att få extra hjälp och stöd. Händer inget ringer jag rektorn.

pratade med min "bröstcancer" vän i dag nästa fredag tar hon sitt andra bröst jag gråter för henne men vet att det känns rätt ok efteråt. Om hon känner som mig.

Har gått min timme i dag superskönt.
i morgon blir det jobb på kvällen sedan äntligen helg.

min vecka

i fredags hade vi en bra dag. På kvällen var lilla och mellan A på hobby. Stora A var med kompis på fotboll.Jag och Anders beställde kina mat som vi åt hos Jessika och Martin.

Gick min timme på förmiddagen med zack och en granne.

På kvällen blev det godis och läsk.

Jag jobbade hela lördagen och det gick bra.

Söndag var vi hos min syster och åt kalkon-Jätte gott Hennes barn och barnbarn var också där-trevligt.

Måndag Barnen var trötta men kom i väg till skolan. Jag tog min promenad på förmiddagen och i skogen träffade jag en kompis så vi gick och tjata en timme-kul.

På kvällen var det superstressigt och det klarar jag inte som förr. Lämna lilla hos mormor, lämna stora på fotboll.Fixa kaffe och fika som vi skulle sälja med mellan A till hennes fotbollslag. Anna kom hit så hon bredde mackor-TACK.Men allt gick bra men det var skönt när den kvällen var slut.

I morse ringde jag min kompis så vi tog zack och gick mer än en timme i dag sen hem och renbädda sen skumbad.

RSS 2.0