jobb

i dag fick jag ställa kl på 7 för jag skulle jobba. känns riktigt hårt att gå upp när alla andra sover. Men jag jobba bara till kl12 och sen handlade Anders och jag. Vi åt lunch och sen tog vi en promenad. det var kallt ute så vi gick hem till mamma för att dricka kaffe.min bror ringde och kom till mamma sen körde han oss hem och var hos oss en stund.
på kvällen gjorde vi middag och sedan blev det tv. Stora A har fått nackspärr-han tror det är det värsta som kan hända i ens liv.
Mellan A skulle plötsligt ut och ta luft- jag gick efter henne efter 5 sek hon var borta. När jag kände hur kallt det var blev jag orolig och tvinga hem henne. Visade sig att hon skulle träffa en kill kompis. Hon blev paff när vi sa att då fick han komma hem till oss. Men när hon väl fick tag på honom var han hemma eftersom han frös.Tror det det var 15 -.
Han skulle komma i morgon på dagen så de fick snacka -jag sa ja eftersom då jobbar jag så det får Anders ta.

Hoppas hon lärt sig att ärlighet varar längst.

Som sagt i morgon jobbar jag så GOTT NYTT ÅR alla nära och kära

denna skitsjukdom

mellam A sitterpå sitt rum med kompis och skrattar. <stora <a har gjort pommes och sitter vid sin data på rummet. <lilla har precis kommit hem från grannen. Äter chips och tittar på tv.
Själv rör jag mig upp och ner mellan våningarna. Känner mig svullen på bröstpartiet är säker normalt men i min värld är det tumörerjag har så fruktanvärt ont.

Men jag njuter av denna underbara helg vi haft och INGA konflikter skulle vilja att jag och anders la oss samtidigt och prata men pojkarna vill se hockey med pappa.


I kväll hade barnen tusen frågor om hans föräldras död och syskon Det skrämmer mig är det mig de talar om nästa gång. Jag är säkert jätte löjlig men denna känsla kan jag inte styra över själv

Tack alla somännu orkar ge mig styrke kramar och alla böner för jag är skit rädd Jag vill se fridasoch gabbes bebis i februari

lutfisk

Jag jobbade i går och det var trevligt. Vi gick ut och åt pizza med en elev.
När jag kom hem kunde jag inte somna så i dag sov jag till kl 11.
Jag hade sagt till Anders att jag ville ha lutfisk till middag. Mamma ringde och frågade om vi ville äta lutfisk där.Anders blev jätte glad. Sedan lärde vi mamma en del spel på datan och det gick hem för i kväll ringde hon och fråga hur man stänger av.Hon hade spelat ett spel som mellan A lärt henne. I morgon ska vi fixa internet.


I kväll åt vi bara kex och ost och det var gott.
I morgon ska vi ut på rean och trängas.

juldagen

Vissa i familjen sov länge i dag det vill säga alla utan Anders som åkte med mamma till julottan.När han kom till mamma sov hon , alla som känner henne kan tänka vilken panik hon fick men allt ordnade sig.

Kl 12,30 hämtade Anders mamma och pappa och vi åt julbord igen. Sedan kopplade stora A in mormors data och hjälpte henne. Hon läste Emmas resedagbok m,m. Mammas största problem var att hålla koll på musen och hitta rätt.

Pappa blev trött så han la sig en stund innan kaffe och godis.

När de åkte hem kl 15 följde stora A med hem och fortsatte lektion med mormor ang data.

På kvällen fråga stora A vad vi ska ha till middag- jag tyckte skinkmacka men han ville ha hamburgare och pommes.
Vi åkte till ica och handla.

vi har fixat på ovanvåning och gjort ett data rum till så nu har lilla A tillgång till data när han vill. Jag och mellan har städat och flyttat en hel bokhylla sen gjorde Anders och stora A resten.


Senare på kvällen åkte jag och Anders till Pia och Morgan en stund-trevligt.

Lite vuxen prat utan barn är alltid trevligt.

julafton

Vi sov länge men lilla a väckte oss tidigt för att fåöppna en klapp-Men eftersom han inte fick gå ut så tidigt la han sig hos oss och somnade om.

Vi åkte till mammaoch pappa kl 13 för dopp i grytan.Sedan åkte vi med mamma till kyrkogården för att tända ljus på gravarna.

Irene åkte hem med barnen och kl 6 kom lina,olof,anna och daniel.
Vi har ätit gott och mycket, sjungit singstar spelat spel och nu tittar vi på en film om björn gustavsson

Mammaoch pappa blev glada för datan men mormor är nog lite orolig att hon onte ska klara avdet men det fixar stora och mellan a.

Tack för en mysig kväll

lilla a sjuk

I lördags var vi på innebandy och blev lite paffa för lilla A var så lugn. han sa att han hade ont i halsen. När vi var klara där var kl 16,30 och då ville lilla åka skridsko. hem och klä oss varmt och i väg igen. efter en timme sa jag att det var dags att köra och hämta stora A som passade morfar. jag var förberedd på motstånd men lilla följde med direkt. På kvällen hade han 39,9- Han låg hela söndag och var alldeles tyst vi led med honom men vi passade på att vila öronen.

på måndag gick vi till doktorn-halsfluss och pencillin. I dag är första dagen han är uppe och första dagen han pratar- det låter som ljuv musik i mina öron,

I måndags fyllde mellan a 12 år och fick en laptop så henne ser vi knappt.

I dag var jag hos doktorn och ska få tid till röntgen- har ont så de ska kolla skelettet.
Ska jobba 75% i januari.

I kväll har vi klätt granen men det var bara lilla och jag, anders har skinkan i ugnen-jag trodde den var färdigkokt,
Anders har också gjort grönkål så här luktar "skit" så jag får väl skura golv i morgon igen. Annars städade jag och de stora hela huset i måndags.


I morgon ska vi bara ta det lugn och ha det bra. Anders jobbar till 12 sen gör vi de sista inköpen.

GOD JUL  till alla nära och kära.

snö

När det är helg i vår familj brukar vi äta frukost kl 11 men i dag vaknade vi tidigt och åt kl 9.Då hade lilla A vaknat och Anders väckte stora A som bara gick på toa och sen somnade om. Jag fick väcla honom kl 12,30 för vi skulle på innebandy.

Lilla Agnällde lite på ont i halsen men ville åka skridsko vilket han fick en timme. När vi kom hem tog han ett bad och en timme senare hade han 39,9 i feber. Efter tablett kunde han äta lite middag. Vi bäddade madrass i tv rummet och där somnade han gott. Stora A var hemma hos honom och vi gick till grannen en timme för Anders skulle hjälpa dem med pannan. jag gick hem en gång för att kolla läget och han sov så gott.

mellan A har skickat sms och hon har det bra,

I dag har vi köpt de sista julklapparna.

snö och kallt

När vi kom ut till bilen i morse gick det inte att öppna förardörren.jag fick nästan panik för vi var sena som vanligt. men passagerardörren gick att öppna och det visade sig vara -7 ute.
jag och zack tog en runda i skogen men det fick räcka med en halvtimme idag. vi mötte min svåger som gärna går en runda innan jobbet.


I går fick vi köpa nya vinterstövlar till lilla och mellan. Lilla hade fått snygga kängor men de tålde visst inte snö. Smart när de säljs till barn.


i morgon går barnen mellan 8-10 sedan är det JULLOV.

Ska bli helt underbart att bara vara- ingen klocka som väcker oss på morgonen. men på måndag ska vi fira mellan A kl 6 innan Anders kör till jobbet.

har städat nedervåning i dag och bara dammsugit uppe och i kväll blir det pizza för det har barnen tjatat om i två v nu. I morgon jobbar jag.

lilla 8 år

I dag fick vi gå upp med tuppen för att sjunga och gratta lilla A.Han hade beställt varm oboy som han skulle få i sängen. Men först var det dags att öppna presenter. Märker att barnen blivit stora när det är små paket och inga leksaker. Han fick mp3, skiva med michael jacksson, ett hockeyspel till x-box och ett örhänge. han var nöjd och glad. Sedan i väg till skolan där han skulle lussa.

Hans klass lussade för oss föräldrar i går kväll och de var jätteduktiga.

I kväll har lilla bestämt bowling sedan tacos till middag.

Nu längtar vi alla efter jullov.

var tar helgen vägen?

Nu är det redan onsdag. När vi var i väg i helgen hade alla tre barnen det bra. Vi kom hem på lördag vid lunch.


jag skulle ha jobbat i dag men valde följa med min kollega och underbara vän på rättegång. När jag var sjuk var hon hos mig en gång i veckan under nästan ett år.Hon ville ha med mig som stöd och det är det minsta jag kan göra för henne.
Efteråt åt vi en härlig lunch buffe på en kina restaurang.
i morgon kommer zack och ska vara här till söndag.Vi kan gå när vi vill och så långt vi vill. På torsdag och fredag kommer lille nemo också under dagtid. nu blir det motion och det behöver jag.

RSS 2.0