fotbollscup

i går var stora A i h-holm och spelade cup.Tränaren ringde sent kvällen innan att de fått en spelare som hoppat av.Det var kul att titta på dem för vi är ett gäng galna mammor som hejar på mycket och högt på våra killar.De gick inte vidare till final men de var duktiga.

På lvällen lagade min man god middag stekt fläsk och löksås.

I morgon ska vi fira nyår med några vänner men mellan A ska fira hos en kompis. Första nyår utan henne - känns konstigt.

Min systerdotter ringde ligger i hög feber och ont i halsen- krya på dig du åker ju till egypten snart.Ha en underbar resa

Till alla nära och kära Gott nytt år

feber

Nu har lilla a haft feber i två dagar men inte är han lugn för det. Vi har spelat kort, skippbo och spelat fotboll på hans x-box-Hade man haft halva hans energi hade det varit bra. Anders har jobbat med golvet i hallen själv har jag bara lagat middag och dammsugit avnvåningen.
Kan inte fatta att jag mår så bra som jag gör, har lite ont i halsen men det är väl av lilla a,s baciller.
Stora  A har haft sin kompis E här i dag och sedan skulle de till kiosken sen vill stora A sova hos mormor och morfar. Då blir de glada för det är inte ofta det sker. Trodde först att datan lagt av eftersom han ville dit men den funkar.Man ska aldrig sluta förvånas.

lördag

igår hade mamma gjort lutfisk och bjudit hem två av sina barn.Eftersom vi blev många åt vi här för här har barnen mer att göra.
Jag har haft en riktig slappedag och det är skönt

I dag åt jag och Anders frukost halv tolv lilla a hade redan ätit och mellan och stora a sov.
I dag ska vi bara vara hemma helt själva och vi ska äta spagetti och köttsås gott efter all julmat.
I kväll ska vi titta på körslaget.
Lilla A har åkt till mormor och de ska cykla till en klädaffär för han vill ha finbyxor till sin nya kavaj.

MYSDAG

jULAFTON VAR EN TREVLIG DAG, VI ÅKTE TILL MIN BROR OCH ÅT DOPP I GRYTAN GOTT VAR MYCKET PIGGARE ÄN JAG TRODDE JAG SKULLE VARA.åKTE HEM SÅ BARNEN SÅG KALLE HEMMA.sEDAN KOM TOMTEN OCH DÄREFTER ÅT VI JULBORD.vI VAR LAGOM MÅNGA OCH DET VAR EN TREVLIG KVÄLL. bARNEN VERKADE NÖJDA MED SINA JULKLAPPAR.


I GÅR KVÄLL VAR ETT PAR VÄNNER HÄR OCH MIN SVÄGERSKA HADE GJORT GOD THAI MAT- TREVLIGT
i DAG ÅKTE MIN BROR OCH HANS FRU HEM KÄNNS REDAN TOMT. DAGARNA HAR GÅTT SÅ FORT.

lilljulafton

Har inte varit inne pga jag inte kommit in på datan.
Nu är alla julklappar köpta och inslagna Anders gjort skinka och revben, knäck gjorde vi i söndags (för hårda).resten av maten fixar vi i morgon med hjälp av min bror och svägerska, och mamma.

I går var vi på kalas för Alva min systers barn barn och vi firade Samuel som fyller i dag. Mina barn och deras vuxna kusiner vir i sporthallen flera timmar med de så barnen hade KUL. Alva fyllde 5 år var första ggr hon såg mig utan hår tittade en liten stund men sa inget. efter 5 sek märkte jag på henne att det var inget speciellt med det.
De värsta människor som glor mest är medelålders och äldre varken barn eller ungdomar.

I dag har jag fått min tredje cellgift,  Suttit på toa och spytt, första julen jag inte går upp o vikt./(inget opnt som inte har något gott med sig)
Är så trött på mig själv vill inte mer nu alltså behandlingar.
Känner att jag är sur och trist mot allt och alla

Klarar inte den minsta motgång  gråter och blir tjurig som ett litet barn. fast i vissa fall tycker jag att jag har rätt.

Första ggr jag längtar till nästa jul då jag hoppas få må bra.
Dödsångesten kommer lite i bland mest på natten när jag inte kan sova och i drömmen


Önskar alla nära och kära en GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR
Va rädda om varandra vi vet inte vad som händer i framtiden

7 år

I dag fyller lilla A 7 år.Anders hämtade mormor och morfar halv sju och sedan smög vi upp för att väcka lilla A. han hade redan hört och och slog upp stora pigga nyfikna ögon när vi sjöng för honom. Han fick x-box 360 och spel, ben skydd och en slipover för han vill se ut som morfar- hur ska det sluta.

Hade besök av en go vän i morse och vi satt länge och fikade och pratade med vissa kan man tala om allt.SKÖNT


Nu längtar jag bara till barnen har jullov, inga tider att passa.

I kväll ska vi på lucia med mellen A och hennes klass blir säkert trevligt

pigg

I dag har jag varit pigg hela dagen (nästan) gick upp kl 10,30. Har orkat spela spel med lilla A, förhört stora A på läxa(han var inte lite arg och sa vad han tyckte om fröken) Ibland skulle man vilja lägga ut honom på blocket mycket billigt jag lovar. Skämt å sido jag älskar alla mina tre barn men mindre konflikter hade inte varit fel

Har lagat en riktig middag i dag med potatis kyckling och sås uppskattat av alla utom mellan A.


Jag är glad att jag har stor familj många syskon som jag tycker att jag kommit närmare sedan min sjukdom. I dag tänker jag extra på dig storebror som är så snäll och givmild men bara fick skit men vi vet att vi älskar varandra.
Ni mina två syskonbarn (ni vet vilka jag menar) tack att vi har varandra. Kärleken övervinner allt.

Efter denna dag kan nog inget göra mig förvånad ?????

Min man håller på och renoverar hallen börjar han kan han inte sluta försöker lära honom lagom är bäst. Kl är 22,30 och han håller på ännu.

KALAS

I går hade vi kalas för lilla och mellan A.Det var trevligt, vi var 15 st. Hade gjort gryta på kycklingfile och grönsaker, mormor bakat god tårta och min syster bakat goda socker bullar. I kväll kommer 15 andra gäster men i kväll blir det smörgåstårta.
I dag har alla tre barnen fotbollsträning så i dag är jag taxi chaufför.Kusin har sovit över i natt och han var med lilla A på hans träning och de hade kul

trött

I dag har jag legat nästan hela dagen steg upp kl 11,45 för att klä mig så jag kunde hämta lilla A när han slutar skolan.
När vi kom hem ville han ha te och fika.
Har tvättat två maskiner , lagat middag annars bara legat och läst.Hoppas inte detta sitter i flera dagar för det är så trist att vara trött.
I morgon kommer min vän och kollega och vi ska laga mat till kalaset på lördag.

cellgift

I morse kom taxi kl 06,00 och körde mig till växjö. Jag kom fram redan 7,30 hade inte tid förrän 8,00.Plötsligt kommer min brorsdotter fram hon gör sin praktik där. Vi har inte setts på länge så det var kul att se henne.Har en underbar sköterska som heter Lotta. När man sitter där blir allt så verkligt känner mig oftast inte sjuk men i dag kände jag lite frossning, kan även bero på att jag är trött.
När jag skulle hem fick jag vänta 1,5 t på taxi och sedan åka småvägar och lämna folk. Som väl var sov jag nästan hela resan.
I kväll får vi middag hos mamma bra-hade inte orkat laga något själv. Pojkarna ska på fotbollsavslutning i kväll .

onsdag

Hämtade lilla A i skolan och sedan var det dags att hämta stora A vi åkte till ett nytt cafe- mysigt.Stora a gick längre i dag och har cyklat. Hon hade fika med sig så inga orättvisor här inte.
Nu på eftermiddagen har vi tänt ljus och eldar i spisen , ute bara öser regnet ner.
Inget ont som inte har något gott med sig jag kan ju inte putsa fönstren i detta väder. De flesta är klara men några kvar.

ONSDAG

I dag ska jag till vårdcentral för att ta prover. Jag måste vara varm om handen eftersom de vill ha rätt mycket blod från fingret och det ska vara flytande. Har precis tagit ett varmt bad-skönt. I natt hade jag svårt att sova- är så trött på att ha ont när jag vill sova på sidan. Har legat på rygg sedan augusti- skitjobbigt.

Kära systerdotter- hoppas du mår bättre (mindre ont i baken) ha ha
Hoppas det går bra med tentorna  håller tummarna.

Alla positiva människor är så otroligt viktiga ni bara ger energi.

Tisdag

I dag var stora A hemma från skolan. Hade ont i ett knä.Var det efter innebandy tro? Han kunde inte gå i trappan men nu har jag köpt salva och smärtstillande. på kvällen kom grannen och tog på knät och sedan var det bättre.


Jag vaknade på morgonen av att det knackade på dörren-fick lite ont i magen men blev glad. det var min svåger så vi drack kaffe ihop och pratade. Jag måste komma upp på morgonen annars ligger jag och funderar på nätterna.

Advent

Har inte skrivit på någon dag eftersom jag varit lite trött.I söndags var vi på acventsfest-mysigt en kör som sjöng adventssånger men på lite annorlunda vis. På kvällen gick vi på julskyltning och sedan beställde vi hem kina mat.

RSS 2.0