ikea

Känns som att jag har tillbringat hela sommaren i affärer. Är det inte markant för att köpa mat så är det ikea. Anders har varit jätte duktig och tapetserat hallen, satt på snygga lister och satt upp garderober. Vi köpte först 4 st sedan åkte vi i väg i går igen och köpte en dubbelgarderob. Det blev jättefint.

Vi åkte ut i skogen för att plocka kantareller men det var inte så lyckat. Jag hittade 5-6 svampar men Anders visste inte vad det var så vi slängde dem. Åkte till markant och köpte tcå burkar kantareller. Vi hade tänkt göra stuvning och lägga på macka. Vi fick besök av nya grannar så vi drack kaffe och åt kaka i stället. När de gått hem åkte lilla A till mormor och stora cyklade till konsum för att köpa panpizza.

Vi har en vild och högljudd diskussion här hemma. Stora A har sålt sin data och får sin nya när vi är i strömstad. Han har inte kunnat spela på flera dagar så nu tror han att han ska vara hemma när vi åker till strömstad. Vi har gjort klart för honom att vi bestämmer tills han är 18.

Det är inte lätt att vara tonåring och inte lätt att vara tonårsförälder.

I dag var jag och lilla A med morfar på sjukhuset mormor var också med. När vi åkte hem stannade vi på mac Donalds det var längesedan jag såg morfar äta så mycket.
Mormor tyckte nog att det var konstigt, hemma står hon och lagar middag och han äter som en liten mus men på mc Donalds äter han mycket men men han fick mat i sig.

Mellan A har ringt och allt är bra

44 år

I dag fyller jag år  men min dag började redan i går. Jessika och Martin bjöd ut oss på restaurang och sedan åt v i dessert hemma hos dem. Jag jessika och lilla A sjöng kareoke- kul

I dag åt vi smörgåstårta till lunch sedan kom mamma pappa och min syster. Då fick de smörgåstårta sedan blåbärspaj. I kväll ska vi grilla med våra goa grannar.

Mellan A har ringt och allt är bra.

fotboll

i dag åkte vi för att titta på fotboll.Vittsjö flicklag spelade cup.En spännande match som vittsjä vann efter straffar.

Vi är hundvakt så nu kommer jag ut flera ggr om dagen.Riktigt skönt hoppaslusten att gå finns kvar även när vi inte har hundarna.

mellan A har ring allt bra. Hon har skickat bilder från norge-vad jag längtar efter henne. Lilla A har cyklat med stora A till mormor för lilla vill sova där i natt.

Vi känns inte som en hel familj när inte alla är hemma

semester

Nu har Anders semster han jobbar med hallen och vi har köpt kakel till badrummet.
I dag var vi och fikade, känns skönt att bara kunna åka i väg



I kväll såg vi nya wallander filmen som vi hyrt. Härom dagen  var vi på bio och såg en tecknad film. Lilla A var helt inne i filmen.

Jag har chattat med mellan A och allt är bra.


Vi har köpt två cd en mamma mia och en ted gärdestad där min låt är med himmlen är oskyldigt blå bara älskar den

helg

I fredags var vi hos våra grannar från Turkiet- god mat gott vin

I lördags var vi bara hemma
i söndags var jag på sommar möte härlig känsla härlig gemenskap

I dag var jag och mamma och pappa och fikade med min syster på kvällen var jagf och Anders ute och åt med Pia och Morgan sedan var vi hemma hos oss en stund och fikade


Mellan A  har ringt allt bra

Stora A är hundvakt och det har fungerat bra

Fika

Jag och pojkarna var och fika med mormor morfar och Majbritt,Våfflor och kaffe gott.

Mellan Aringde- allt var bra.

När vi var där kom det fram en kvinna och berättade att hennes svägerska har fått cancer i magenoch nu ska gå på cellgift. Tårarna bara kom.Denna kvinna jobbar i en affär och när jag handlar där vill jag bara ha hjälp av henne-alltid trevlig och hjälpsam.Känns i bland som att de trevliga drabbas de elaka och egoister klarar sig.

Hon ska få cellgift varje dag i tablettform sedan opereras och sedan mer cellgift. Vadjag hatar denna skitsjukdom. men hon finns i mina tankar och jag ger en styrke kram och Ted Gärdestads låt himlen är oskyldigt blå

Mellan A i Norge

I går sov vi länge sedan åkte jag och Anders med mellan A till Köpenhamn. Hon ska flyga till oslo och sedan vidare till Bodö.hennes syster ringde mig 20,30 och då var min tös framme.

När mellan A väl kommit fram skulle de åka bil 6 timmar men hennes syster hade skickat man och två barn i bilen sedan skulle mellan A och hennes syster med ett barn åka tåg.Det tyckte jag lät tryggare eftersom det hade blivit så sen att köra.

Vi andra satt med Anna och Daniel på kina och åt sedan hyrde vi en film.

måndag

Vi har haft en bra helg.I fredags var Britt, Jan-Erik och Erik här . Det gav oss många goa skratt.

I lördags kom Linda Daniel och deras lilla prinsessa.Jag gosa med henne och bara njöt. Senare var vi hemma hos Per och Mia Noa och josua och fick god hemlagad glass.På kvällen var vi hos mamma och pappa och fick god mat

I söndags var vi bara hemma och slappade.


I kväll har vi varit hos Jessika och Martin och ätit god tacos.För mig är det så skönt med få men riktigt BRA vänner. Ni betyder mycket mer än ni anar.

På dagen kom Anna och Daniel och de tog med sig stora A hem, ska på bio och han ska sova över.

Vi i familjen har bestämt att vi struntar i Öland, vill hellre till Göran och Sara och när jag ringde hörde jag på rösten att vi var välkommna.

fredag

Vi ska ha gäster i kväll och trodde att vi skulle fira att A nders går på semester. Men han skjuter på den en vecka. Nu kommer paniken att få biljett till mellan A som vill till sin syster i Bodö. Just nu finns det bara dyra biljetter men hon vägrar stanna hemma.

I natt har stora A haft en kompis på lan här. de var nog trötta för jag har vaknat flera ggr av att de skulle gå ut.I dag är jag trött. Lilla A somnade kl 19 i går och vaknade 11 i dag. Nu är han pigg.


Nu ska jag duscha sedan förbereda middag till i kväll. Grillad fläskfile, nypotatis sås och sallad.

jobb

Min chef ringde i dag och vill att hag ska börja arbetsträna 50%. Innan var jag helt inställd på att jobba 50 % men det känns bra. Känns bra att komma till jobbet utan några krav.Jag kan bara finnas till och känna mig för.

Jag har en sådan konstig trötthet vilket kan bero på att jag knappt gör något. Men tröskeln att komma över känns väldigt hög.

I kväll kommer Daniels två syskon och ska sova över. Anna och Evelina kommer också. Vi ska grilla korv, äta pommes och räksallad.

Mamma och pappa kom med körsbär-gott

Ännu en slappedag

I dag väckte jag stora A 13,30 han ser fortfarande ut som jag vet inte vad. Han har cyklat med lilla A till affären. Mellan A hade kompis i natt så de två och stora  A satt uppe och kolla film.
Lilla mA kom upp kl 10 och då hade jag redan ätit frukost men han började dagen med lunch eftersom han vill vara vaken ett tag innan han äter.

Lilla A är överlycklig- han har fått Anders gamla mobil med 100 kr på. De två stora tycker det är helt galet att han redan får mobil. Jag håller med men det är svårt att motstå när man ser hans glädje. Vi har talat om att 100 kr ska räcka en månad så det är bara mormor som fått den stora äran att få samtal från honom. Han skulle bara kolla så de var hemma. Jag skulle gå min promenad och då ville han med och hämta cykel hos mormor och morfar.

Vi stannade och fikade en liten stund sedan skulle vi hem och laga middag. På hemväg börja det mullra och regna så vi skyndade oss. En bit skjutsade jag lilla A på hans cykel, men efter ett tag ville han av . Han tyckte det såg töntigt ut vilket det säkert gjorde.

sommar

Det blir inte så ofta att jag skriver av mig. Dagarna bara springer i väg. Sol och bad, sena kvällar sena morgnar.
I fredags var vi hos Pia och Morgan- gott och trevligt. I lördags var vi på två 25 års fest-underbar mat.

I går och i dag  har vi städat och renbäddat.Det var länge sedan eftersom vi vägrat städa i värmen.

Sol och bad

Vi bara lever och njuter.Solar och badar. I går var vi på väla mellan A behöde kläder och skor. Hon var nöld och tacksam.Stora har sitt barnbidrag så han shoppar själv vilket gick bra.

Lila hade dagen innan shoppat i Markaryd. På kvällen åkte vi till annas "sväföäldrar där vi grilla och fick go mat. <alla barn lekte fint.

Nu i kväll har jag dammsugat ovnvåninhen eftersom ingen av oss orkar på dagen. Denna vecka slarvar vi med städning tror det blir sämre väder nästa då städar och renbäddar vi.


Alla från lydiagården finns kvar i mitt hjärta.

Har inte orkat gå i dag och det har åskat en del.


RSS 2.0