frukost

Vaknar kl 7 med lilla A bredvid mig. Lämge sedan jag behövde gå upp och göra frukost. Började min dag med värktabletter sedan mat till barnen.Tog på min illgröna morgonrock och körde pojkarna till skolan. Stora A har nämligen prao på lillas skola. Mellan A cyklade med sina kompisar. I dag har jag varit med mellan och stora A och köpt fotbollskor de har storlek 40 och 41 i skor.Får ångest snart flyttar de väl hemifrån. I kväll var vi på föräldramöte i lilla A,s klass. Han sitter längst fram undra varför??????? Han har en jätte mysig lärare och det som är allra bäst är att han alltid är glad när han ska till skolan. Ett bättre betyg kan ingen lärare få. I morgon har vi utvecklingssamtal med stora A , fick hem omdömet i dag. Bra eller mycket bra i alla ämnen.Men som jag sa till honom din mentor har inte skrivit något om det sociala. Hon är väldig neg mot stora A och han mot henne. Med alla andra lärare funkar han. Blir spännande i morgon.

vårdcentral

I dag skulle jag köra pappa till en vårdcentral kl 13 och sedan skulle jag till min kl 14.Däremellan ville lilla A hem så jag bad mamma ringa när de var färdiga 13,50 hade hon inte ringt så jag fick köra till min.De skulle bara skölja genom min porta cart och en anna än min sköterska ville vara med och titta. Vi kom fram till att detblir mer och mer vanligt med patienter med pk.I dag var första ggr jag såg nålen och den var inte LITEN.Jag sa att nästa ggr vägrar jag nog.Men vi hade goa skratt alla tre på vårdcentralen.. på kvällen åt vi middag hos mamma och när vi satt i bilen ropa lilla A från balkongen-Jag vill sova hemma.När vi väl kom hem la han sig i Anders säng så Anders får lilla i Lilla A,s säng i natt. Stora A var ute med våra vänners hund en timme sen dusch, en kopp te så jag hoppas han sover gott i natt. Mellan A var hos sin kompis som varit i Thailand och hon hade fått ett linne och ett halsband. Nu har jag tagit alla mina natt piller så jag hoppas jag somnar snart för det gör så ont.

träningsmatch

I går hade stora A sin första ute match och första ggr de spelade elvamannalag. Resultat 3-3 och ett gäng hesa mammor.Men kul hade vi. Det var vad jag orkade i går hade så ONT.Sedan hyrde Anders rallybrudar till mig så jag låg i soffan nästan hela dagen. Höll på att somna mitt i filmen men vet inte om det berodde på att jag var helt slut eller på att den var lite tråkig emellanåt. Lilla A vill se den när han kommer från skolan i dag. När mellan A kom hem efter att ha varit borta hela helgen hade hon köpt en jättefin ring till mig.Den ska sitta på alltid liksom vigselringarna.Mellan A hade haft en underbar helg. Lilla A hade en kompis hemma och det gick bra. I dag ska jag köra pappa till vårdcentral sedan ska jag åka till min vårdcentral och få min porta cart genomsköljd.Glömde be dem i fredags när jag var på sjukhuset. Har tagit mina piller så nu känns det drägligt i såren men men det går väl snart över.

AJ,aj

I dag är jag inte lika pigg som i går.Äter mina piller men har ändå ONT.Men, men det går över.Har sovit lite mitt på dagen. Åkte till mamma och pappa och åt middag.Har smsat med mellan A - allt bra. På efetrmiddagen kom min syster och hennes man och ett barnbarn till dem. Lilla A och S leker så bra tillsammans. Mamma tog pappa i rullstolen så de kom hit och åt våfflor med oss. pia och Morgan kom också förbi en stund.I kväll har vi tittat på robinsson och ätit chips och dippa. Läser en del andra bloggar om andra som har cancer. när man läser att de har haft bröstcancer sedan blivit bra och efter ett tag blivit sjuka igen så blir jag rädd.Ska nog sluta läsa samtididgt lider jag med desa människor- känns skönt att kunna skicka i väg en kommentar om en kram eller bön eller dylikt.

HEMMA IGEN

Skulle bli hämtad 8,45 i morse men taxi kom redan 8,30 tur jag var färdig. Fick än en gång åka med den "jobbiga" chauffören. Första ggr berätta han allt om sin skilsmässa, i dag om en operation han gjort och att han fick hjärtstillestånd på uppvaket. Precis vad jag behöver höra på väg till operation.Som sagt var jag lite nervös inför sövningen men personalen var helt underbar. Jag låg och skrattade tills jag somnade pang bom. Vaknar upp och är jättetrött och seg. Försökte läsa lite men gick inte så bra. Mellan A hade precis åkt med sin kompis när jag kom hem blev vi ledsna av bägge två men vi har smsat med varandra. Stora A åkte i väg efter en stund med sitt innebandylag. Lilla A är hos mormor och ska på hobby men vi ska äta pizza när han kommer hem. Anders och jag är själva hemma nu och här är så tyst. Ska lägga mig i soffan och där lär jag nog liga resten av kvällen.

Rullstolsrace

I dag ville lilla A gå hem till mormor och morfar efter skolan , han vill bara köra morfar i rullstolen. I dag körde han honom ända hem till oss för att fika och sedan hela vägen tillbaka. Men mamma var med så klart. Hade lilla A och morfar fått bestämma hade de nog ansett sig klara det själva. Stora A har gått promenad med våra vänners hund vilket uppskattades av båda .Hunden hade tur i dag kom direkt ini köket ich jag leade medisterkorv och han fick en bit eller två.Mycket tacksam,blev han Mellan A varit med en kompis och ska följa med henne hela gelgen till familjens stuga skönt för henne att komma hemifrån och bara få vara. Har varut på utbildningen i dag igen, många goa skratt,och många viktiga aha upplevelser. Men vi är ju et trevligt gäng. Taxi kommer i morgon 8,45 ska vara där 10,00.Hör av mig till nära och kära när allt är över.FÖRHOPPNINGSVIS får jag komma hem på kvällen.Ligga i soffan dricka påskmust, titta på tv och ha mina pojkar hos mig,kunna ringa min tjej när jag vill.

känner mig redo

Nu känner jag mig redo för sjukhus och operation igen. Allt tvättat och huset städat. Skönt att komma hem och bara vara utan några måsten. I dag har jag varit hos mina vänner och hjälpt till att städa efter deras renovering. Varför är det roligare att städa borta än hemma ? Kan bero på att hemma är jag ensam i dag hade jag trevligt sällskap och goa skratt. Pappa har fått sin rullstol i dag och lilla A ville ut och köra honom.Jag och min systerdotter följde med, tur var det för det gick undan.Det är lugnt säger pappa jag kan bromsa. Då säger Anna - ännu så länge ja, pappa skrattade. Min svåger kom en stund och vi tog en kopp kaffe och pratade- alltid trevligt I kväll blir det kina mat även till mamma och pappa för lilla A ville dit så tidigt och ringde nyss har ni hämtat mat? Han ville även ha dit kina pinnar för han älskar äta med det. Mamma och pappa äter nog med bestick som jag gör.

MÅNDAG

I dag sov jag tills Anders väckte mig och sa att det var kaffe. I dag har vi städat nedervåning och renbäddat. Sedan åkte jag och mellan A till biblioteket och när vi lånat klart satte hos sig vid datan och jag satte mig i läshörnan och läste tidnin gar. Det har jag aldrig gjort innan jag blev sjukskriven. Kännde också att jag behövde en stund i lugn och ro och ensamhet. Känner mig fortfarande lugn och avslappnad i hela kroppen efter gårdagens spa. Fick ett samtal av en viss kvinna och kännde mycket neg energi men efter samtalet kunnde jag koppla av igen. Det var ett neg samtal om andra människors psykiska tillstånd inget jag behöver nu innan min operation. Känner mig otäckt orolig inför sövningen. Skänk mig en tanke på fredag. Nu är lilla A på idrottsskolan de bägge andra hos kompisar men kl 18 ska alla vara hemma för middag.Stora A sov hos mormor i natt eftersom vi hade lovat henne ringa när vi kom hem och lilla A säger han ska sova där i natt. Mellan A har varit duktig och städat sitt rum, men pojkarna ville vänta till onsdag då de säkert kommer ångra sig.Då kan stora bara slappa och titta på.

SPA

I dag sov jag länge och det var skönt.Hörde min bror och svägerska min man och alla barnen i köket men jag bara låg och slappade. Denna helg har jag gjort något som är få förunnat. Bott gratis på hotell.Visst det var hemma hos min bror och svägerska men all god mat och ovanpå detta en mysig frukost i dag och jag kom till dukat bord.Underbart. Vid lunch tid åkte Anders , min bror och barnen till simhallen.Jag och min svägerska på SPA det var helt underbart.I en av alla pooler var det varmt vatten och vi bara låg där trodde jag skulle somna.Vi prövade alla bubbelpooler och jag blev så varm att jag fick svalka mig i en större bassäng.Har haft lite konstig känsla i vä arm den arm håla som jag tagit bort 15 körtlar i . Min svägerska påminnde mig om träning vilket jag då kom på att jag hört men glömt. Körde lite vatten gympa och sedan kändes det bättre.TACK När vi kom hem fick vi god pastasallad med räkor mums. Till dessert varma hallon och glass och kaffe.Jag la mig i soffan och slappa skönt.Sedan var det dags att packa bilen och börja resan hem.I morgon blir det sovmorgon eftersom vi alla är lediga.En ledig måndag för alla tillhör inte vanligheten

shopping

Jag har sovit gott i natt och när vi alla hade ätit och klätt på oss åkte vi in till s-stad.Märks att barnen börjar bli stora , det enda lilla A hittade i leksaksaffären var ett par skor med hjul på.Han fick mycket beröm att han köpte dem och inte gevären han tittade på. Mellan A köpte skor, smycken. Stora A köpte energidricka och en gitarr med stålsträngar. Anders köpte tre par läsglasögon och jag en mascara.Tillsammans köpte vi godis.Alla från norge tyckte det var billigt men vi tyckte det var dyrt.Vi hann även med att fika på ett mysigt ställe. Jag trodde s-stad var dött vid denna årstiden men det var jätte mycket folk. Jag fick en underbar "jacka" av min bror och svägerska. I kväll ska vi bara vara hemma hos dem och mysa.

strömstad

I går hade vi en lugn dag.På kvällen var jag på kursen steg för steg.Det var bra och intressant.Stora A hade kompis hemma och lanade eftersom de har lov i dag. Anders och lilla A var på begravning i dag och lilla A hade så klart charmat alla.När de kom hem satte vi oss i bilen och åkte till Strömstad.När vi kom till Göteborg ville barnen äta på mcdonalds men det klarar inte jag men sån tur som vi jag hade så fanns det en korvkiosk bredvid så jag åt korv och mos. När vi kom fram till min bror och svägerska blev det räkor och vitt vin- gott

bilservice

I dag fick jag gå upp tididgt för att köra till vä och serva bilen. När jag kom hemm var det dags att hämta lilla och stora A i skolan. Hade jag inte hunnit hem skulle de ha följe hem. Mellan A har kolmpis med hem ich lilla blir tjurig och avundsjuk. Han vill vara med men de vill så klart vara i fred. Stora A har inte kommit hem ringde och sa att han skulle vara med en kompis. Han har ute träning sen i kväll så han lär snart dyka upp. I dag har jag tvättat en maskin och sedan bara läst och slappat skönt. I morgon ska jag packa inför helgen då vi åker till strömstad. Ena fredagen i strömstad nästa på operationsbordet men men så är mitt liv just nu. Ser att jag gör en del felstavningar men det är fingrarna som jag har lite ont i och de inte riktigt hänger med.

Trevlig kväll

I går hade jag en toppen kväll med mina kolleger och VÄNNER. H åkte hem rätt tidigt men A och jag satt uppe och tjattrade rätt sent. I dag åt vi lunch på en kina restaurang-gott Tack för övernattning och allt. När jag kom hem hämtade jag lilla A hos mormor och sedan mellan A i skolan eftersom jag trodde hon gick på kryckor ännu men det gjorde hon inte.I morgon får hon cykla till skolan.Stora A kom hem från skolan och det blev fika på äppelpaj och nybakade frallor från mammas väninna.

MÅNDAG MORGON

Stora A kommer och säger att han har ont u huvudet jag säger somm alltid försök att gå annars hämtar jag dig. Han gick men inte till skolan utan till soffan och somnade där. Han mår nog inte bra. På På förmiddagen ringde mellan A stukat foten.Tur att jag inte hunnit lämna kryckorna, men hon ville inte hem Får hämta henne så får Anders hämta cykeln i kväll.Lila A hade varit pigg i morse enligt mormor. Jag ska åka till min kusin innan jag träffar mina kolleger.

vad klarar man utan barnen?

Ännu en gång har jag inte kunnat skriva på ett teg pga mitt lösenord plötsligt inte gällde. När nu stora A äntligen tog sig tid att hjälpa mig så fixade han det på 5 sek. I fredags var lilla A på kalas där de hade badat och emellanåt slängt sig i snön och in i badet igen.När han kom hem 20,15 var han helt slut orkade inte med något mys alltså godis och läsk utan gick och la sig direkt. Mellan A var på hobby och stora A ute och åt med sina kompisar.Han kom hem med en kompis sedan på kvällen och de satt vid datan. Lördag hade vi alla en slappe dag även Anders eftersom han är sjuk men han tvättade vår och min systers bil.Sedan var det mys igen på kvällen och melodifestivalen. Gick inte bra för mina favoriter Sarah och Måns. I dag körde jag stora A till Bromölla eftersom han hade sin sista innebandy match( blir skönt med lite lediga helger sen) De spelade jätte bra men det var omöjligt att göra mål på deras målvakt.De låg under med 2-0 men fick 2-1 när det var 30 sek kvar blev det 2-2 hag darrade i hela kroppen ,vi hade klappat och ropat oss hesa och skällt på domarna vilket man inte ska. Men vi tyckte de var urkassa och när de t.o.m får fel spelare utvisad undrar man hur de tänker. Men vi var glada över oavgjort och killarna blev tvåa i serien-BRA Anders var inte med eftersom han fick vara tränare i dag för lilla A och hans lag i fotboll. PÅ kvällen kom lilla A och ville åka till mormor men han måste sova där i morgon eftersom jag ska på ost och vin kväll med mina kolleger-KUmen han ville sova där två nätetr och fick som han ville.

TRÖTT

I går var jag och hälsade på på jobbet. KUL. Blir nog inga problem att komma tillbaka. I dag har jag varit tillsammans med chefer inom handikapp vården och en annan politiker. Vi har åkt runt till de olika instutionerna för att kolla hur de har det. Mycket intressant. Jag har länge sagt att jag vill jobba 75% när jag börjar men efter en halv dag då jag är aktiv är jag helt slut. Jag får nog tänka om. Mellan A vill sova hos mormor och morfar i natt så lilla A sover hemma. Stora A är på innebandyträning. Nu ska jag på utbildning för oss föräldrar med tonårsbarn. Har pratat med min bror i Strömstad vi åker upp nästa helg. Ska bli skönt att komma hemifrån. När jag sa till barnen att vi åker för jag vill koppla av, inte ha något bråk för då får min bror och hans fru ta tag i bråken. Då blev stora A lite tveksam om han ska med. han är nog osäker på att klara av en hel helg utan bråk. Han skulle fundera i veckan. Jag vet att han vill med men han hatar att åka bil.Han hoppades nog att få vara ensam hemma men fick veta att då får han vara hos mormor och morfar. Det verkade inte så lockande. Vi får se hur han gör.

JOBBET

Har inte kunnat skriva på några dagar eftersom mellan,A,s data krånglar, stora A haft sin på lagning. Filmen i söndags var jätte bra men vi fick sitta längst fram eftersom det var så mycket folk. Måndag och tisdag har det väl inte hänt något särskilt mer än att lilla A var hos ögonläkaren i måndags och allt bar bra. Mellan A har klagat på ont i foten men i måndags följde hon med klassen på kvällen och bowlade och hon hade klarat sig utan kryckor. På tisdag morgon cykla hon till skolan och antingen glömde kryckorna eller ville inte ha med dem. När stora A kommer hem från skolan berätta han att mellan A sprungit på rasten men när hon kom hem hade hon ont igen. Man vet inte riktigt vad man ska tro. Men hon är svullen ännu. Mellan A har två prov i dag och jag hoppas att det gått bra för nu har hon verkligen pluggat. I dag var jag på jobbet och lämnade sjukintyg, sedan var jag med på personalmötet.Känns som man varit ledig en vecka eller två. Blir säkert inga problem att komma tillbaka.Sedan var vi ute och åt lunch. Nu ska jag och barnen till simhallen sedan kommer Anders dit efter jobbet.

MATCH

i dag spelar stora A innebandy match och de måste vinna om de ska bli tåa i gruppen. Hoppas det går bra. I kväll kommer Anna, Daniel, Stefan för att käka middag sedan ska vi på bio.Män som hatar kvinnor.Stora A har läst boken men det är 15 års gräns så han är riktigt sur. Lilla A varit på fotbolls träning och mellan A bara vilar. Har riktigt ont i sin fot och måste ha den i högläge.Hennes kusin Stoffe är sjukgymnast och undersökte foten i går på den trevliha festen. Hon fick övningar att göra men han sa att hon måste gå till en sjukgymnast och få hjälp om hon har ont i nästa vecka. Festen i går var trevlig och vi fick god mat. Alltid lika kul att träffa dessa människor.

FÖDELSEDAG

I GÅR FYLLDE aNDERS ÅR OCH VI VAR HOS pIA OCH mORGAN PÅ KVÄLLEN OCH ÅT GOTT. mENINGEN VVVAR ATT DaNDERS OCH mORGAN SKULLE KOPPLA IN ETT BAD KAR MEN HADE INTE ALLA SAKER SÅ DET BLEV EN LUGN KVÄLL I STÄLLET. i DAG HAR VI ALLA FÖRUTOM ANDERS TAGIT DET LUGNT.hAN KOPPLAR IN BADKAR I DAG I STÄLLET.STORA A HAR PROBLEM MED SITT LIV JUST NU EFTERSOM HAN INTE HAR NÅGON DATA.hAN HAR VARIT UTE MED VÅRA VÄNNERS HUND PÅ PROMENAD OCH SEDAN SPELAT GITARR. nYTTIGT ATT KÄNNA PÅ ATT DET FINNS ETT LIV UTAN DATA. i KVÄLL SKA VI PÅ KALAS TILL MIN SYSTER DOTTER 70 GÄSTER. MAMMA OCH PAPPA KAN INTE FÖLJA MED FÖR PAPPA HAR FÅTT MAGINFLUENSA.SYND.

JAG MÅR BRA

har haft en toppen dag. Känner mig som innan jag blev sjuk. Ingen förkylning, ingen trötthet. MÅR BARA BRA vad skönt det är. Har haft mellan A hemma eftersom hon ska vila foten och hon ska vara hemma imorgon med. Har varit på föredrag av Anders från fryshuset. Mycket bra och spännande. När jag sitter där ringer lilla A och är förtvivlad och undrar om jag har telnr till hans fröken. I går fick han hem läsläxa och där var även med en skrivbok men han visste inte vad han skulle göra. Han ringde fröken och fick veta att den råkat komma med av misstag. hoppas läx intresset sitter i många år. Tyvärr har inte mellan A samma intresse. Jag åkte till skolan i dag för att ta hem läxa och när fröken titta i bänken låg där ogjorda läxor från förra veckan. Under vilda protester fick hon göra både matte och engelska och i morgon blir det plugga av med no. När jag kom hem i kväll hade mellan A åkt på konsert, Anders var och hämta ved och när jag inte svara på mobil tog hon det som ett ja vilket hon inte fått om vi vetat om. Ingen skola- då är man hemma hela dagen. Hon verkade inte bry sig så mycket vid tillsägelse. Ja,ja vad gör man längtar till tonåren är över. Stora A har haft en lång och trist dag utan data men gonat upp på kvällen och pratar både med mig och Anders. Min syster dotter erbjöd sig att komma hit och prata med honom-TACK men nu har det nog vänt.

FÖRKYLD

Nu när man skulle börja må bättre så kommer förkylningen som ett brev på posten. huvudet bultar och näsan rinner. Men, men jag är van att ligga så det är bara att fortsätta med det. Lilla A har varit hemma i dag eftersom han hade feber i går men helt frisk och pigg under dagen, blir nog skola i morgon. stora A är hos mormor och morfar eftersom vi hade en konflikt i går och han är arg och sur ännu. Vad skulle vi göra utan dem ? Mellan A kom hem efter skolan åkande på en cykel kärra för att hon ramlat och slagit sig i foten. Hon och jag har varit hos doktorn så nu är hon och Anders på väg till sjukhus och röntgen. Anders skulle gått på föräldramöte i kväll men det får jag ta.Får ta två alvedon och se glad ut. Mamma bjuder på middag som hon alltid gör när jag är dålig.

Lilla A

Har mest virkat och vilat hela dagen men alla sängar är i alla fall renbäddade.Borde dammsuga ovanvåning men orkar inte. Hämtade lill A i skolan han har ont i huvudet och magen. Han fejkar inte för vi läste en bok när han kom hem sedan har har legat tyst och stilla i snart en timme. DÅ ÄR HAN SJUK.Ska snart göra i ordning mosters sockerbullar för snart kommer de stora hem. Denna vecka blir det två dagar med fika annars brukar det bara bli måndagar, de andra dagarna macka, varm oboy eller pannkakor.Tur för barnen att jag inte blivit pigg ännu.

Inställd resa

Vaknade och kände- skit dag.hade jag varit pigg i dag skulle jag åkt till Ä-holm men jag mådde skit. Snuvig, svettig ena stunden kall andra.Tvättade några maskiner sedan ett varmt bad och som vanligt ryggläge. Anna ringde och hon och Daniel hämtade lilla A i skolan. Jag plockade fram mackor och te och då ringer mammas underbara väninna. Hej Mia kan du komma nu? jag har bakat frallor och äppelpaj till dig. Jag blev jätte glad. Allt detta goda fikade vi senare på när stora A kom hem. Mellan A ringde att hon följt med en kompis hem. Vi andra spelade skippo, Daniel bandy med lilla A i hallen, även Anna en stund. Tack för trevlig eftermiddag. Jag var trött emellanåt och låg i soffan men det känns helt ok när Anna och Daniel är här. I dag var jag orolig eftersom stora A skulle bli av med datan det löste han med att ta sin gitarr och åka till mormor och morfar och stanna där i natt. Jag tyckte lilla A skulle sova hemma men de ville bägge dit. De bestämde att stora skulle följa lilla till skolan i morgon. Man ska leva en dag i taget och inte oroa sig för morgondagen. Mellan A kom hem och gick i gen. "pojkvännen" var hos grannen så där var hon med. När hon kom hem fick hon äta middag vid tv för där satt Anders och jag sedan serverade jag lite paj till henne på rummet eftersom hon satt och chatta med kompisar. Va mysigt att bara kunna va med henne själv en stund. På kvällen la hon sig i pappas säng. Ska försöka gå upp med henne i morgon bitti så hon slipper vara ensam. Har tittat på ett program där de har många barn-vilket härligt liv jag har.Nu på kvällen mår jag bättre hoppas det har vänt nu.

Match

Vaknar med lilla A bredvid mig i sängen, han vill men kan inte somna om. Han la sig redan vid 21 i går kväll så han vaknar tidigt. Jag låtsas sova och då går han och väcker pappa i stället. Mellan A sovit hos johanna igen , först sa jag nej men hennes föräldrar skulle ut och äta så Martin och jag bestämde att de kunde sova en natt till. Anders kom 9,15 och sa det var frukost, ägg sill och mackor.Till allas förvåning kom stora A upp redan 9,30 men ville inte äta bara dricka varm oboy. Sedan bar det av på bandy match vilken de förlorade låg under med 7-1 men jobbade upp till 9-6 bra gjort. Jag var nog lika slut som killarna efteråt för nu har jag fått en förkylning men bara den äckliga smaken i munnen försvinner fixar jag allt. Känns så nu i alla fall. Stora A är på fotbolls träning, lilla A spelar bandy ute stora vid datan (Ska lämna in hans data i morgon) hoppas han överlever) Jag har satt in en potatisgratäng i ugnen så när mellan A kommer hem blir det middag med kött och sås.Blir sen middag men jag vill att vi äter alla tillsammans I går tuggade jag konstant hela dagen men har skärpt mig lite i dag

RSS 2.0