rosa bandet

I dag köpte jag rosa bandet och satt på min väska köp det du med pengarna går till ett viktigt ändamål.På guldfynd har de olika smycken köp eller ge bort.


I morse hämtade jag Zack som vanligt och vi gick en timme. När vi började gå duggregna det men efter en halvtimme öppnade hemmlen sig. Jag var genomblöt när jag kom hem och tog ett varmt skumbad.


Min syster kom en stund på sin middagsrast och vi drack kaffe och prata-trevligt


I kväll gar lilla A bestämt middag-tacos, men först ska han på tennisträning.

Stora A ska till sjukhuset på måndag och ta av gipset.

Mellan A skulle varit hos doktorn i dag men vi avboka eftersom hon inte har ont längre. Hon spelade match i går gjorde 3 mål-bra de vann 7-1 tror jag.

Nu kom stora A han har lagt in musik på min ipod från mina cd skivor den bästa är Nannes.

lördag

i dag  gick Anders upp tidigt för att hämta ett sista släp ved.Sedan åkte han till Morgan och drack kaffe.Vi åkte till klintenbergs för att hämta färg till lilla toan. Jag vill att Anders sätter upp väven nu sen ska jag måla men det vill inte han. I dag blev jag arg han gnäller på röra i ett skåp men själv har han inte diskat sin matlåda eller termos sen i går . Jag höjde rösten och sa det är lätt att hitta fel hos andra men inte se sina egna. Så är det nog hos oss alla,


I kväll var jag i kyrkan med mamma och lyssnade på en kör jätte bra mamma tyckte det var lite trist med de engelska sångerna annars var det bra,När jag kom hem  kl 19 hade Anders gjort god middag

Mellan A har en kompis här som ska sova över, lilla A har hyrt en film stora A är ute med kompisar

äntligen fredag

Gemensam middag jo det gick bra eftersom vi åt redan 17,30. mys och titta på tv 19,30? Stora A i byn med kompisar , mellan A sova hos kompis , lilla A och Anders hämtar ved. Jag var faktiskt med och hämtade ett släp och lastade av sedan pallade jag inte mer. Lilla A har fixat två släp. Han är stark.


I dag gick jag min promenad med Jessika och zack. Sedan åkte jag till skolan hos lilla A och det var kul. Plötsligt ser jag att Anders sökt mig och ringer upp. Han berättar att mellan A är hos skolsköterskan, har klämt armbågen i en dörr. Jag är säker på att han skämtar men tyvärr gör han inte det. När vi kommer till läkaren säger han till mig- inte du igen.Men ,men som väl är har vi en skicklig läkare som tycker att vi ska vänta till måndag. Väl hemma har hon jätteont och slipper dammsuga sitt rum vilket jag gör. När jag råkar röra en sladd till tv,n ser jag hur hon använder BÄGGE händerna för att fixa det. Så nu är det bättre. Hon är jätte arg för att hon inte får spela match på söndag men, men det är smällar man får ta.

Nu ska jag titta på dobidoo och väntar på lilla A och Anders.

röntgen

I dag var jag på sjukhuset igen. Denna gång med stora A som skulle göra magnetröntgen. Båtbenet var inte av men hade två sprickor i handleden. Får ha kvar gipset en vecka sedan tillbaka.Jag frågade om det inte var dumt att sitta vid datan och spela. Av min son fick jag en mördande blick och den unga läkaren(hade säkert inga barn) sa- Nej det är bra träning för fingrarna.

När vi kom hem frågade jag stora A om han ville till skolan-han trodde han ville hem och vila. När jag sa det blir ingen träning för fingrarna framför datan nu så ville han till skolan.

Fick sms av mellan A när hon var i skolan-gör pannkakor jag är sugen. När alla satt och åt gick jag ut  på min promenad- det var skönt I dag joggade jag lite också. Är jättestolt över mig själv.

Lilla A har varit i skolan och det gick bra.

Snart helg- ska bli skönt.

heldag på jobbet

Pga allt som händer med mina barn nu så fick jag göra en heldag på jobbet. Det gick jätte bra. Det kommer säkert att fungera att jobba halvtid. lilla A var hos mormor och morfar och ringde mig säkert 4 ggr. Nu är han rastlös men vet inte om han vill med till sjukhuset med stora A i morgon eller gå till skolan. Jag tror det är bra om han följer med mig för han har svårt att ta det lugnt. Han hade sovit en stund i eftermiddags.   

Mellan A har två kompisar med sig hem och nu ska vi till mamma och pappa och äta middag

kalas

I dag skulle jag åka till Ängelholm och fira min vän Annika. Vi hade fixat present och jag var sminkad och klädd. Hem kommer lilla A har trillat ner från ett träd. Ilfart till vårdcentral sen vidare till sjukhuset. Där möts vi av helt underbar personal som är jättenoga med all undersökning. De hittade inga inre skador men lille man är mycket tagen och får vara hemma och vila tills smärtan släpper. När vi satt där på undersökning, röntgen, ultra så slog det mig- Tack gode Gud att det var jag som fick cancern, hur klarar alla dessa mammor och pappor av när de har barn med svåra sjukdomar. Min lilla grät för smärta som minskade efter någon timme. Många barn har smärta dag ut och dag in. Tänk att vara en hjälplös mamma eller pappa där Det hade jag aldrig klarat.

Mellan A mår bra och har tränat fotboll,

Stora A ska göra magnet röntgen på torsdag morgon och nu sitter han mest vid sin data.

Men det är skönt att vara inne i kväll när det blåser och regnar-


tidig morgon

Lilla A vaknade redan kl 7 eftersom han ska spela innebandy med grannen men det är kl 10. Ja, ja men han hade i alla fall kul när de var där- Stora A har varit vaken nästan hela natten men tycker att det känns bättre i handen i dag. Mellan >A bara går runt och myser.
Själv har jag varit på promenad sedan suttit i solen och läst- underbart.

Anders kom hem på eftermiddagen och de hade haft riktigt kul i går.

I kväll blir det nog kina mat vi har nog inte riktigt råd med det nu eftersom vi ska till väla i morgon men vi får se.

Får inte glömma att rösta i kyrkovalet i dag.

akuten

Jag vaknade kl 5 i morse och gick på toa. Stora A kommer ner och gråter. Berättar att han cyklat omkull i går kväll och har ont i handleden. Den ser jätte konstig ut. Jag ringer sjukvårdsupplysningen och de säger att vi ska åka in. Röntgen öppnar kl 8. Vi har lånat ut en bil och Anders ska en massa ärende som kolla jobb kl 8 massage kl 9 parkeringsvakt till Lilla A,s lag kl 10 . Vi tar taxi som kommer kl 6,20 sedan är vi hemma kl 13. De har gipsat handen tror att båt benet är av vi ska på ny röntgen i veckan.

En sköterska är så otrevlig och jag talar om för henne att jag varit vip kund på detta sjukhus ett år och jag är glad att jag inte träffat en så otrevlig människa. Jag säger också att hon bör inte jobba med människor eller vara hemma om hon har en dålig dag


Anders är på firmafest ska sova hos chefen i natt.


Jag och barnen  har ätit gott och spelat spel. nu tittar vi på tv snart go natt.

hjälp

i går hade vi världens krig. Stora A sov på eftermiddagen och missade innebandy träningen. Sedan på kvällen köpte han och pappa godis och dricka och allt var ok . plötsligt får han ett utbrott orkar inte göra klart läxa har gjort 10 av 12 tal - jag blir tokig.

I dag skulle han inte gå till skolan men det fixade jag men han håller inte mig högt.


Har pratat med andra föräldrar och vi är inte ensamma  bara vänta tills det går över

Jobb

 Nu har jag inte skrivit på ett tag men jag har haft en toppen vecka. Varit på jobbet två dagar och det känns TOPPEN,Det är helt underbart att få känna sig "NORMAL" Göra som de flesta andra ha tider att passa.Man somnar så gott på kvällen när man är både fysiskt och psykist trött.

Jag har bestämt att börja jobba galvtid from 1 okt och det känns bara bra.

Det är bra med alla barnen men de är trötta och sega på morgonen. Lilla A kommer i säng på kvällarna men inte de stora. Tänk va fort de glömmer. Urtrötta varje morgon men det har de glömt när det blir kväll.Då heter det -ska bara-

Vi har försökt hitta en dag att köra till väla men det är nästan omöjligt. fotboll alla tre, inne bandy men då kom vi på att barnen är lediga på måndag. Jag ska till kirurgen kl 10 sedan kör vi till väla. De stora ska ha jackor mössa och alla tre ska ha vantar. Stora A ska även ha innebandy klubba. Han har tränat både inne bandy och fotboll denna vecka och det har gått bra. Han har match på söndag ska bli kul.

Det är många matcher på helgerna men när de inte har något känns det tomt och trist Mellan A har inget denna helg.

På lördag ska Anders på fest med jobbet och barnen fick bestämma vad vi ska äta. Grillad kyckling, potatissallad och pommes.

Längtar till i morgon kväll mys kväll Stora A tror han får sin data då och då är han säkert hemma hela helgen. Ska vi bara komma överrens om tiden man får tillbringa där.

Markaryds marknad

Vilken upplevelse. Min bror har lämnat garn som han ville få sålt på marknaden 5 kr nystan nästan gratis.Vilka folk det finns - kan du leta mer , har du inga mönster, har du inga stickor- NEJ men jag har billigt garn som det är frivilligt att köpa.

Men kul var det

I kväll ska vi till gittan och bosse äta smörgåstårta

Barnen har haft en bra dag och gjort av med pengar. Tycker att det finns mest skit men pengarna rullar ändå.

Äntligen fredag

I dag blev det lite stressigt på morgonen. Hade möte på kommunen kl 9 men innan dess skulle jag och Zack gå vår timme. Vi hittade en ny runda i dag och den var trevlig. Sedan stressa i väg men det gick bra. Nu är lilla A anmäld inom barnomsorgen. Jag gjorde klart att det är Pia som gäller annars är vi inte intresserade. Vi har fler goa dagmammor men Lilla A har kompisar där.

I kväll blir det marknad sen blir det väl pizza och ett glas rött i kväll.

zack

I morse vaknade lilla A av sig själv redan 6,30. de stora var värre att väcka. Men i dag är alla i skolan.Lilla A ska gå till sin f,d dagmamma efterskolan och hälsa på.Blir nog så att han ska vara där en till två dagar i veckan efter jul.

När jag lämnat lilla i skolan hämtade jag min kompis Zack och vi gick vår långpromenad. Blev stoppad av en trevlig kvinna som berättade hur berörd hon blivit efter reportaget.

På väg hem träffa jag en gammal klasskompis. När hon berätta hur hennes liv såg ut blev jag så otroligt tacksam över mitt eget liv. Anders kom högt upp  efter hennes berättelse om ett ex och far till ett av hennes barn. Vilka töntar det finns som vandrar kring här på jorden .Vuxna som bara tänker på sig själva och skiter i sina barn USCH

pellets

Glömde berätta att när jag kom hem så rann svetten på mig. Alla de andra tittar på fotboll och då säger Anders vår pellets är slut. Vilken tur att jag inte sa vad jag tänkte för då hade inte jag fått sova i min säng inatt.Men,men vi har ju elen.

personaldag

I går var jag ute och gick min timme på morgonen.lånade grannens mobil ¨å jag kunde lyssna på radio.I dag fick jag veta att det fanns på min egen mobil. När jag går där ute i skogen spelas det en bra låt och eftersom jag tror jag är ensam så sjunger jag med. Plötsligt står det ett gäng i en trädgård men de bara ler. Kanske man har glatt någon denna dag

I dag har vi haft personal dag 8-15 det var kul men jag var trött när jag kom hem. Stora A har varit hemma från skolan-huvudvärk. Kl 11 ringde han mig och fråga om han fick baka chokladbollar. Så sjuk var han. Men de var goda.

Lilla A hade fotbollsträning och jag skulle laga middag samtidigt som mellan A vill ha hjälp med läxa suck.

Bestämde mig för att idag hinner jag inte någon promenad. Men när jag diskat, plockat in tvätt  så kommer grannen och vi går min långa promenad-SKÖNT

måndag morgon

I lördags var mina syskon alla utom en här. Vi firade att Göran och Sara gift sig-för ett års sen bättre sent än aldrig.mamma och pappa var med en stund. Vi hade knytkalas. Paj, räkor och kräftor.

Det var en mysig kväll, blev rätt sent så i söndags sov vi länge allihop.

I går sa lilla A att vi var de sämsta föräldrarna för vi tvingade in honom 19,45 ALLA andra får ju vara ute längre. Han tänker inte på att han leker med 12-13 åringar.

I morse var han jätte trött och då kunde han förstå varför pappa och jag var så " hårda" med tiden.Alla tre var jätte sega i dag även jag.

Efter skjuts till skolan gick jag och Jessika en runda med hundarna sen tog jag Zack och gick till deras kntor. Där blej jag bjuden på frukost och sedan hem. Blev en promenad på ca 1,5 timme-skönt.

I dag ska jag arbetsträna 15,30-20,30

Intervju

Började dagen som vanligt med att väcka trötta barn och göra frukost. När jag kört barn till skolan lånade jag Zack mina vänners hund och gick min promenad på en timme. SKÖNT.När jag kom hem åt jag två knäckebröd och sedan en dusch.

När journalisten  kom tyckte jag att hon ställde konstiga frågor blev nästan rädd att hon var tankeläsare. Jag grät hon hade tårar i ögonen.Efter en stund kom förklaringen. Hon hade bröst cancer för tre år sedan. Vi pratade i två timmar det var viktig bearbetning för mig. Var helt slut efteråt.

Sedan tog hon lite foto och sa att jag var lätt att fota. Typ att jag hade styrka eller utstrålning- Det har jag levt på hela dagen.

Det var så härligt att prata med en som haft många tankar och känslor som en själv. Vi kom fram till en viktig sak. Alla dessa jobbiga utseende fanatiska människor. Kan kännas lite hårt när de klagar inför oss stympade människor men vi kom på snygg förpackning- tomt innehåll.

jobb

I dag började min första arbetsdag. Jag ska gå bredvid 10 t/ vecka hela september, Jag var nervös innan i veckan men i morse känndes allt ok. När jag kom fram möttes jag av många goa kramar och träffade kolleger på alla tre avd.

Känns jätte bra att komma i gång igen.

Barnens skola flyter på bra. Anders jobbar och står i.

Hoppas att allt känns normalt snart igen.

I morgon kommer en journalist hit för hon vill göra en intervju ang min bröstcancer eftersom det snart är dags för ROSA BANDET   KÖP och stöd cancerforskningen.

På lördag träffas vi alla syskon (Hoppas alla kan komma en stund) och mamma och pappa. Det blir inte så ofta nu för tiden så det ska bli kul. Hoppas pappa orkar vara med men han har fått cellgift igen och är väldigt tagen av det

RSS 2.0