söndag kväll

r spelade lilla A cup förlorade två matcher vann en. Lilla var målvakt sista matchen och mycket stolt över att de vann.

Mellan A var på bio med två kompisar på kvällen och stora var med sina kompisar.
Jag och Anders och lilla A körde till Pia och Morgon på kvällen och fikade. Det var så skönt att sitta och prata om tonårsbarn och de problem man ställs inför. De har erfarenhet och det är skönt att prata med vänner och få lite tips.
Har även pratat med syrran som gav mig ork genom att berätta att det är sunt när barnen sköter sig borta och vågar släppa lös hemma så det inte är tvärtom.


I dag har lilla varit med en kompis och badat i växjö- han var helnöjd när han kom hem

Mellan har varit på väla med kompis

Stora varit med oss på fotboll hans kompis Emma spelade och de vann med 6-5.

På kvällen kom mellan A hem och Johanna jessika och Martin kom och åt spagetti och köttsås.

helg

äntligen helg.I morse hade jag två trötta barn att väcka men det gick bra. lilla sovit hos mormor.


Stora ska sova över hos kompis vi andra ska grilla och titta på fotboll sedan ska vi se kristallen och äta godis.I morgon har lilla cup så vi ska upp tidigt han har packat idrottsväska och säger att han ska lägga sig 20,30 får se om han håller det.

snart helg

lilla A har varit förkyld så han fick inte träna fotboll i går.suck
Stora A har inflammation i hälsenorna så han ska vila i minst en vecka.men jag ringde stoffe i går och han sa att han kan träna när han har bra dagar och vila när han har ont. Mellan A spelade match i dag vann 19-1 tyckte synd om motståndarna men de var yngre.

Nu kan jag börja nedräkningen tills det är dags att infinna mig på jobbet.

I morse promenerade jag en timme- underbart väder

morgon

Mina stora barn vill bli väckta 6,30 då är jag själv jättetrött men sedan får jag väcka dem tre ggr till och de går upp kl 7. Jag har sagt att det räcker att jag väcker dem en gång kl 7 men de vill ligga och dra sig.Ja, ja vad gör man inte för barnen. Längtar till helg och sovmorgon.

Stora A hade match i går och de vann med 3-0 BRA
Han har ont i hälarna och ska avstå träning i kväll och match på söndag för att vila. Han ska till läkare i dag för att kolla upp det.

I kväll är det bara lilla som har träning så i dag kan vi äta middag tillsammans.

I går kände jag mig som taxichaufför eftersom jag lämnade och hämtade från kl 16,45 till 20,30. Tur att inte alla kvällar är likadana.

måndag

vi har haft en bra helg men det märks att två tonåringar har flyttat in.Var tog de gulliga små liven vägen. Tjafs och konflikter lite varje dag.

Mellan A spelade match i går vann 2-1. BRA

I kväll har vi varit på föräldramöte stora fick beröm av sin ena mentor-kul
Tur att han inte visar sin tonårssida i skolan. Mitt under mötet ringer mellan A tre ggr de bråkar.När vi kom hem blev det en stor konflikt.
Kärleken är konstig- att man kan bli så arg på några som man älskar över allt annat. I bland behöver man nog bara ta en paus och få vara för sig själv.

Hoppas dessa åren går fort.


SKOLA

Vi har haft en bra sommar men nu var det skönt att skolan börjar igen. Inte som en mamma sa- jag orkar inte ha barn hemma hela dagarna men det är skönt att vi får rutiner igen.
Vi kommer i säng vettig tid och vi har en hel dag framför oss eftersom vi går upp kl 7 .

Lilla A tycker det är jätteskoj att gå i tvåan och stora trivs på högstadiet. Mellan A tycker nog lite si så där eftersom hon har haft tjafs med en kompis.
Men som tur är har hon fler vänner.

Själv har jag varit på möte med försäkringskassan. Blev lite rädd för mig själv när jag förstod att vi träffats innan men jag kände inte igen henne. Kan bero på att det var mitt i "skiten" när jag mådde dåligt.

Jag börjar arbetsträna 2 sept 10 timmar i veckan. Känns helt ok

I kväll ska vi grilla och äta potatisgratäng godis och chips. Nu äntligen är fredag en myskväll igen.Håller det trista vädret i sig kan vi även tända ljus som är så mysigt.

På lördag ska stora upp tidigt eftersom han ska vara med på uttagning i smålandslaget i fotboll. Hoppas det går bra.

varberg

I fredags kom Anna kl 10  och hon fick äran att väcka stora A sedan åt vi frukost. Därefter åkte vi till Ullared pojkarna hittade jeans, tröjor och väskor. Köpte nattlinne och trosor, strumpor till mellan A . köpte schampoo, duschcreme, rengöringsmedel, rakblad till anders.

sedan åkte vi till stugan och slappade en stund, åkte in till varberg en runda och köpte mat sedan grillade vi korv på kvällen.

Hela lördagen gick vi på fun city. Lilla A träffade en kompis från strömstad vars föräldrar visste vilka Göran och Sara var.
Vi badade i regnet och åkte karuseller.
på kvällen grillade vi kött och åt potatissallad. I dag var det sol så vi badade och solade. Slutade vår vistelse med ett antal karuseller och radiobilar.

I kväll åt vi kinamat och lilla A duschade och somnade kl 21 helt slut.

Nu börjar snart skolan och det känns bra. Vi behöver komma in i rutiner igen.

sommar eller höst

Jag är så trött på regn.

I morgon åker jag, anna och pojkarna till varberg- vi vill ha sol i helgen men men önska kan man alltid.
det var längesedan jag skrev men jag har inte haft ork eller lust. Skönt att man i vissa fall kan göra vad man vill.

I lördags fick jag ett underbart telsamtal. Ett litet barn som kommer till vår värld om ca 6 mån om allt går bra.

Hoppas och ber att allt går bra.

Mellan A sover hos min syster i natt och vi andra tittar på tv- snart natti.

Mellan A

I onsdags åkte vi in till Strömstad där vi lämnade lilla A hos Göran. Lilla A och jag gick från centrum till Görans affär sedan gick jag själv tillbaka.Ännu en dag då jag gått min promenad. Vi åt lunch på park-gott.


På kvällen följde Sara med oss från stan och Anders grillade och Sara gjorde god pastasallad m,m
Stora A har beställt Saras wook nästa gång vi ses. men det vet inte Sara.

Saras syster, systerson helt underbara gosse och Saras goa mamma kom också.

På kvällen åkte vi och hämtade vår kära mellan A. Hon var nog glad att se oss men saknade syster m, familj i Norge.


På torsdagen åkte vi hem.

I dag har jag tvättat, klippt gräs. Anders har tvättat bilarna. Jag har även hunnit sola och bada i poolen

I kväll var vi och såg Emma Å spela fotboll tyvärr förlorade de men hon var helt klart bäst i laget. 14 år och spelade med damlaget vad ska det bli med denna tjej.


motion

Jag har gått mina 45 min i dag med men på ett annorlunda sätt. Vi vaknade drack kaffe åt frukost och sedan åkte vi till Nordby köpcentrum.Tror att vi varit inne i alla affärer. Hittade hyllor till köket på rusta,på essence hittade vi lampor till vår nya hall.Både stora och lilla A har shoppat.

Efter flera timmar åkte vi till Görans affär och där stannade lilla A. Vi andra åkte till Sara och hennes affär där vi hittade lamporna.


På kvällen åt vi MASSA räkor, bröd och ägg och gott vin.Sedan tog vi en skön slappe kväll.

strömstad

I dag har vi haft en kämpig dag.Stora A ville inte med till strömstad för han tycker inte om att åka bil.Efter en del tjat och mutor är han lika envis som en åsna.Vi talar om att han får inte vara ensam hemma då får han bo hos mormor och morfar. Han packar och vi kör honom. Vi åker mot strömstad och stora och jag sms.Ringer min syster och gråter- allt känns skit.Men hon gör mig glad igen genom att hon lovar ta hand om stora om han vill eller han inte följer mormors regler. Jag kan slappna av. När vi äkt två mil får jag sms hämta mig. Vi vänder och efter ett tag är vi på väg. Resan går bra och nu är vi framme.SKÖNT Stora A varit på gott humör hela resan

Lämnade in stora A,s data i dag så nu får vi vänta och se vad som händer. Min bror kom hem till oss i dag och han menade att det är klart att han är besviken efter allt strul med datan och alla pengar han betalat men men vi får hoppas att allt går att lösa.

Pratat med mellan A allt bra hämtar henne i oslo onsdag natt sedan är vi hela familjen igen.Det känns bra.

cup

I dag väckte Anders mig 06,30 och jag blev inte glad. Gick in i köket för att göra matsäck. Hittade en lapp på bordet där stora A skrivit- väck mig så jag hinner duscha.Fick nästan sätta mig ner pga chock.
Han kom upp och satt klar i bilen06,20.

Sedan begrep jag varför våra vänner kom dit och hade sin dotter med sig . Detta hade hon talat om på natten men jag blev glad för stora A fick en hel dag i solen. Nu har han ony i ansiktet.

Lila A spelade tre matcher-seger i alla och han gjorde tre mål.Morgan hade tuta med sig så han blev så mallig efter varje mål..På kvällen hämtade Anna mig och vi åkte till henne. Där kom lila och olof och vi körde till h-borg för att hämta Daniel. Vi åt gott sen kom Anders så gick vi alla på bio. Vi såg sommaren med Göran. En del goa skratt.

Anders hade varit på fest innan med sin chef och fått mycket god mat

stuga

Nu har anna bokat stuga till oss v 33 och det såg mysigt ut.Vi planerar att åka till ullared på fredagen sdan är vi på fun city lördag och söndag

I går var vi på grillfst- gott och mysigt.

Stora A fick hem sin data men som jag trodde blev det liv eftersom de inte lyckades bygga ihop den. Han tror att ett kort gått sönder men vi vet inte ännu.

I eftermiddag spelar A-laget fotboll och vi har kiosken.

I kväll hoppas jag att vi gör en god middag

Jag har varit ute på en timmes promenad -skönt

RSS 2.0